Magyar lányok New York-ban
Szerintetek ki volt a legsikeresebb magyar, New York-ban?
 
Most nem valami mélyelszántó piacgazdaságot olvashattok tőlem, csak összegyűjtöttem a három legsikeresebb magyar modellünket, akik remekeltek New York-ban, a múlt héten. Összesen 8 magyar modell vett részt a divathéten, ahol összesen 56 ruhában vonultak végig  a kifutón. De nem is szaporítanám tovább szót, vágjunk is bele:
 
Axente Vanessa
Vani összesen 14 bemutatón vett rész, a legnagyobbak: Alexander Wang, Calvin Klein, Donna Karan, Marc by Marc Jacobs, Marc Jacobs,  Oscar de la Renta, Tommy Hilfiger, Michael Kors és Victoria Beckham.
 


Alexander Wang - Calvin Klein - Donna Karan
 
Marc by Marc Jacobs - Marc Jacobs - Oscar de la Renta
 
Tommy Hilfiger - Michael Kors - Victoria Beckham
 
 
Rajzák Kinga
Kinga összesen 6 bemutatón tündökölt: Alexander Wang, Carolina Herrera, Narciso Rodriguez, Rag & Bone, Reed Krakoff és Rodarte.
 
Alexander Wang - Carolina Herrera - Narciso Rodriguez
 
Rag & Bone - Reed Krakoff - Rodarte
 
 
Kondás Kata
Kata az egy hét alatt 5 bemutatón tudott dolgozni, többek közt a BCBG Max Azria és Hervé Léger by Max Azria bemutatókon, nem utolsó sorban a Ralph Lauren show-n.
 
BCBG Max Azria - Hervé Léger by Max Azria - Ralph Lauren
 
Persze, több 'friss arcunk' is diadalmaskodott, mint például Bognár Nikolett, Vágner Zsuzsa, Hamza Gréta és Boldov Eszter. A sorból nem hiányozhat kedvenc villantós modellünk sem, Mihalik Enikő, aki a Cushnie Et Ochs záró modellje volt, és szintén Ő zárta a Sachin + Babi bemutatót is. Ezúton is szertnék gratulálni a sok tehetséges magyar lánynak, és tudjuk - még csak most kezdődött a divethét szezon...
 
 
Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr207298125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása