Milan Fashion Week Spring/Summer 2013 - 5. nap
Az utolsó előtti nap, Milánóból!
 
Marni
Megszokottan elegáns minimalizmus, csipetnyi oversize-zal. Valahogy így tudnám leírni a Marni 2013-as tavaszi kollekcióját. Már biztos többször is írtam, h nem kedvelem a fene nagy modernizmust, de e kollekcióban, na meg a márkában sosem csalódom, hiszen mindig remek darabok árasszák el az üzleteket. Lágyabb, romantikusabb darabok mellett természetesen a  keményebb, élesebb darabok jól megférnek egymás mellett a kollekción és olykor az összeállításokon belül is.
 
 
 
 
Dolce&Gabbana
Mióta könnyes búcsút intettünk a D&G-nek, azóta valahogy a nagytestvér is megváltozott, és szerintem rossz irányba indult el... Már a padlizsános-paradicsomos-fokhagymás nyomatos kollekciót sem értettem, de azt a mostanim meg annyira sem... Sok-sok csík, rengeteg festmény, zsákok, fonott táskákból szoknyák és míderek - van itt minden, ami Szicíliára jellemző, de túl sok(k). Én vissza szeretném kapni a régi Stefanot és Dominicot...
 
 
 
 
Salvatore Ferragamo
Nőies, kellemes és nem mellesleg olasz. A brand kreatív vezetője az új kollekcióval biztosra ment, hiszen minden korosztály megtalálja a magához illő darabot. Asszimetrikus szoknyákból szerintem 2013 tavaszán sem maradunk, ha ez a Salvatore Ferragamon múlik. Kellemesen lány összeállításokat vonultatott fel a kifutón a Massimiliano Giornetti, olykor egy cseppnyi minimalizmussal megbolondítva.
 
 
 
 
Giorgio Armani
A divathét második napján, az Emporio Armani bemutatóján kellemesen csalódtam Mr. Armaniban, ellenben a tervező magasabb árfekvésű márkájának 2013-as tavaszi kollekciója túl sötét, túl őszies és túl megszokott, és unalmas is. A brand új darabjairól annyi jót tudok mondani, hogy a világosabb kék árnyalatok és a rétegzett organzák ámulatba ejtik minden leendő vásárlót, ellenben semmi újat nem kapunk Aramnitól. Nektek hogy tetszik az új kollekció?
 
 
 
 
Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr877298085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása