Paris Fashion Week Spring/Summer 2013 - 1. nap
Milánó után, élés váltás Párizs!
 
Gareth Pugh
A brit dizájnertől már megszoktuk, hogy minden szezonban a divat határait feszegeti. 2013-as tavaszi kollekciójában az unalmasnak nem mondható minimalista elemek keverednek a geometrikus formákkal, melyeket Pugh most még egy csipetnyi romatikával és Ázsiával is megfűszerezett. A fekete-fehér metálos csillogása mellet megjelent a kifutón a vérvörös, melyek könnyebb és lágyabb szetteket eredményezett. Egyszerűen megbolondulok a geometrikus és a romantikus fodrok kontrasztjától, csakúgy mint az Ázsia ihlette daraboktól és sminkektől.
 
 
 

Mugler
A francia márka legfrissebb, 2013-as tavaszi kollekciója szerintem sokkal hardhatóbb, mint az eddig megszokott Mugler darabok. Így szinte csak jót tudok mondani az új kollekcióról. A geometrikus formák és az oversize szabás mellett a sziluettet követő darabok is jól megférnek egymás mellett, hiszen a latex az egész bemutatón végigvonult. Kedvenceim a színátmenetes latex anyagok, melyekből Formichetti és csapata roppant érdekes oversize felsőket kreált. Annak is örülük, hogy a komor színeket a bemutató végére megjelent a pasztell menta és a fehér - igaz csak három outfiten...
 
 
 
 
Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr867298073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása