Paris Haute Couture Fashion Week Spring 2013: Chanel
Eddig ha a Chanel haute couture-ról volt szó a legtöbb jelző, amit felsoroltam az az unalmas volt - egészen eddig. Na jó, már az elmúlt 1-2 szezon kreációi is egyre jobbak voltak, de a mi Lagerfeldünk most ért be igazán, immár sokadszorra.
 
Ugyan a tucatnyi tweed kosztüm most sem hiányozhatott, ellenben a már unalmas A vonalú szabásvonalakat a derékhangsúlyos modellek váltották fel. Nem beszélve arról sem, hogy az örök feketét a fehér, a galambszürke, a kék és az élénk narancsok, pinkek párosa váltotta. A bemutató végére a durva tweed anyagot felváltották a csipkék, a hímzések, a könnyed-lágy esésű anyagok és a tollak - így végül egy hamisíthatatlan, ízig-vérig couture-ról beszélhetünk. Igazán meg kell hagynom, Karl Lagerfeld igazán meglepett még engem is. Ooh, s még nem beszéltem a körítésről sem... Mindent összevetve, egy 100%-os LOVE kollekciót kaptunk ma a Chaneltől.

Nektek hogy tetszenek Lagerfeld legújabb couture alkotásai?

 
A többi képért katt tovább!
 
Képek forrása: VOGUE Italy
 
Ha tetszett, kövess Facebookon és Tumblr-on is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr967297579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása