Super Bowl x Beyoncé
Idén Beyoncé szórakoztatta az amerikai foci döntőjének félidejében a nézőket - gondolom ezzel nem mondtam újat. Míg a tavalyi Super Bowl-on Madonna visszatérését ünnepeltük, addig idén Beyoncé tért vissza a zenei életbe, s a mini koncertjét követően bejelentették, hogy hamarosan újra világ körüli turnéra indul. A 15 perces koncert alatt Beyoncé legsikeresebb számai is csendültek fel, de e jeles alkalom alkalmával másfél dalnyira a Destiny`s Child is összeállt, sokak szerint átütő sikerrel - szerintem meg ami nem megy, azt nem kellene erőltetni, persze nem Beyoncéra gondolok. Az énekesnő egy csipkés bőrbodyt viselt, amit Rubin Singer tervezett és kivitelezett - állítólag két hónapig készült a szexi fellépőruha. Beyoncé mellett Michelle Williams ruháját is Rubin Singer álmodta meg, míg Kelly Rowland egy egyedi Emilio Pucci bőrbodyt viselt.

Nektek hogy tetszett a show?
 
 
 
... és a nagy bejelentés, hamarosan indul a Mrs. Carter turné! Ugyan Beyoncé idén nem látogat el Budapestre, ellenben április 19-én Pozsonyban lép színpadra - ha minden jól alakul, akkor a naptáram hamarosan foglalt lesz arra a pénteki estére. Közületek ki lesz ott a pozsonyi koncerten?
 

 
Képek forrása: RCFA
 
Ha tetszett, kövess Facebookon és Tumblr-on is, ahol további érdekességeket osztok meg!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr547297523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása