Golden hour, avagy az aranyló divat

maxresdefault_1_1.jpgA közösségi felületeken hódítanak a #goldenhour fotók, nem mellesleg a vezető divattervezőknek hála akár mi is tetőtől talpig aranyba bújhatunk! 

Ugyan a legtöbb márka már javában az őszi szezonra készül, de a nyár egyik mikrotrendjével egy csipetnyi csillogással koronázhatjuk meg az idei nyarat. Ez nem más, mint az arany! Gondoltátok volna, hogy a sárgás tónusok, mint például az arany, sokkal szebben hangsúlyozzák a barnaságunkat? Nem beszélve arról sem, ahogy az arany kiegészítőkön megcsillan a nap sugara ami napbarnított bőrünkkel még inkább szexiséget sugároz. Szerencsére a tervezők sem tudtak ellenállni a luxus életérzésnek, így több vezető márka kollekciójában is feltűnnek arany darabok, így a fast fashion boltok polcain is.

1_29.jpg

Paco Rabbane ikonikus flitteres ruhája a márka 2021-es tavaszi kollekciójában is újra reflektorfénybe került, természetesen tetőtől talpig aranyban parádézni nem a mindennapokra való, de egy-egy különleges alkalomra bátran bevállalható, ahogy az Valentino couture kollekciójából is elleshető.  Ahogy azt a Moschino marionett bemutatóján is láthatjuk az arany remekül mutat a nude árnyalattal is, sőt e két szín kombinálása sokkal előkelőbb is. Fehérrel társítva pedig letisztultabbá teszi az összképet, míg feketével egy sokkal vagányabb oldalát mutatja meg, ahogy azt a Lanvin kifutóján is láthattuk. A flitterek és az arannyal átszőtt anyagok mellett akár csak egy-egy feltűnő kiegészítővel is hódolhatunk a nyár utolsó trendjének. Íme 3 +1 kedvenc darabom! 

img_20210807_192513_774.jpg

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | YOUTUBE  

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr516651720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása