Milan Fashion Week Fall 2013: Dolce & Gabbana
Míg Medveczky művésznő az otthoni kalocsai faliszőnyegébe bújt az idei Story Gálán, addig Stefano Gabbana és Dominico Dolce egy egész román templom mozaik díszítésébe öltöztette a modelleket. Az olasz tervezők nem rejtették véka alá, hogy a szicíliai Cathedral of Monreale díszítéseiből inspirálódtak, ugyanis a bemutató előtt már az orrunk alá dörgölték a katedrális mesés mozaikjait, amik tényleg mesések, csak épp nem 2013 őszi trendjének... Ellenben a mozaik nyomatos anyagokat olykor csipkével is kombinálták, és több "hagyományos", kevésbé látványos darab, de sokkal hordhatóbb darabok is bekerült a végleges kollekcióba. Nem beszélve arról, hogy az olasz páros is megalkotta a saját vörösét, mely kicsit pezsgőbb, mint a Valentino-vörös, de így még jobban passzol a Dolce & Gabbana stílusához.

Nektek hogy tetszenek a mozaik nyomatos darabok?

 
 
 
Képek forrása: VOGUE Italy
 
Ha tetszett, kövess Facebookon és Tumblr-on is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr117297415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Névtelen 2013.02.25. 17:35:16

Nem éppen építő jellegű kritika. Nagyon meglepődtem a cikk megfogalmazásán, nem ehhez a színvonalhoz vagyok szokva ezen az oldalon( nem a kritikával van bajom, hanem a tálalása minősíthetetlen)

Kász Attila 2013.02.25. 18:40:51

Szia, bővebben is kifejtenéd, hogy mi nem tetszett. Előre is kössz! :)
süti beállítások módosítása