2013 tavaszán újra hódít a narancssárga?!
Még valamikor a múlt héten olvashattatok a régi-új kékről, az idei szezon egyik legmenőbb színéről, ugyanakkor mára is egy "új" színt hoztam el nektek, a narancsot!
 
Alapjába véve a tavaszi szezon mindig a világosabb és az élénkebb színekről szól, épp ilyen a narancssárga is. Míg tavaly a lányok körében volt nagyon népszerű az ún. tangerine tango árnyalat, míg idén a férfi divatot kebelezte be a narancsos árnyalat. Nem beszélve arról sem, hogy a divatelőrejelzések szerint a 2013-as őszi szezonban is nagy népszerűségnek örvend majd a narancssárga. 
 
 
Tagadhatatlan, hogy a narancs egy roppant feltűnő szín. Ezt nagyon jól tudták a Salvatore Ferragamo, a Dries Van Noten és a Gucci kreatív szakemberei is, hiszen e márkák kifutóin tűnt fel "először" a narancs. Míg az olasz Salvatore Ferragamo egy leheletnyit mattabb és pasztelebb árnyalatokat álmodott meg 2013 tavaszára, míg a Gucci inkább sokkal élénkebb árnyalatokkal várja a meleget. Mindkét márkától eltérően a Dries Van Noten a narancsos árnyalatot egy mustáros árnyalattal egészítette ki, melyből egy elég érdekes, de mindenekelőtt frappáns árnyalat született.
 
 
Személyes tapasztalatom még nincs a narancssárgával, de mindenképp óvatosan bánnék az árnyalattal. Biztosan nem öltöznék tetőtől talpig narancssárgába, de egy-egy hangsúlyos narancs kiegészítőt vagy pár feltűnő darabot - valószínűleg egy nyomatos pólót - biztosan bevállalnék. A világ márkák darabjai után, íme egy montázs a fast - fashion márkák kínálatából is, hogy az utcán miként hódít majd a narancssárga 2013 tavaszán: 
 
 
Képek forrása: Fashionbeans
 
Ha tetszett, kövess Facebookon és Tumblr-on, vagy kérdezz az ask.fm-en!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr267297295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása