A nyár legmacsósabb illatai
Könnyed karakteres illatok uralják a 2013-as parfüm trendeket, valamint a klasszikus maszkulin aromákról sem feledkeztek meg a parfümörök.

Az elmúlt hónapokban a tömény, fás illatok uralták a férfi parfümök "top listáját", ellenben 2013 nyarára a legtöbb márka sokkal finomabb, könnyedebb illatokat dobott a piacra. A mai listáról az összes illatot már megszaglásztam, és több kedvencem is lett, de a favoritom az olasz Versace újdonsága lett. Na de még mielőtt elkezdenék össze-vissza szövegelni, íme a 2013-as nyár parfüm újdonságai! 



Yves Saint Laurent - L'Homme Libre Cologne Tonic
Az YSL férfi illata kellően frissítő aromájú, kellően férfias, érzéki és csábító - a tökéletes nyári illat egy esti flörthöz. Friss, citrusos és fás illatra számíthatnak akik kipróbálják, mely kifejezetten üde, akarom mondani egy energiabomba!
Illatcsalád: fás-fűszeres
Összetétel: csillagánizs, bazsalikom, sz.dió, bors, vetiver, pacsuli



Versace Eros
Szerelm, szenvedély, szépség és vágy egy palackba zárva - kevés olyan márka van, mely olyan természetességgel képes beépíteni termékeibe a hatalomról és a szexről alkotott elképzeléseit, ahogy azt a Versace műveli. Az Eros az erős, határozott férfiak illata, akik szenvedélyük és önmaguk ura.
Illatcsalád: aromás-fougere
Összetétel: menta, zöldalma, citrom, muskátli, tonka, fás jegyek



Dior Homme Cologne

A mai lista egyik legfrisebb illata a francia márka üzemében születte, amely alpaját a citrus adja. Éles, egyszerű, természetes és élénkítő hatással bír - így tökéletes lehet egy nappali összeállításhoz, de akár egy esti szettet is megkoronázhat. 
Illatcsalád: ciprus-aromás

Összetétel: bergamott, grapefruitvirág, mósusz



CK One summer
Kevés olyan parfümöt szagoltam eddig, amelyben ennyire erőteljesen éreztem volna a tengeri szellő hűvösségét. A márka új illatának köszönhetően bármely nap magadra permetezheted egy tengerparti nyaralás illatát, szerintem kár lenne kihagynotok!
Illatcsalád: aromás-aqua
Összetétel: citrusfélék, vizes jegyek, uborka, dinnye, lótusz, mósusz



Burberry Summer
A brit márka sem akart kimaradni a jóból, így piacra dobta 2013-as újdonságát a finom citrusos illatját. A Burberry Summer egy másik nagy kedvencem, hiszen tökéletes illat egy szaladgálós napra - hiszen állítólag akár 18 órát is kitart az illat. 
Illatcsalád: fás-aquás
Összetétel: citrusfélék, boróka, menta, kakukkfű, mósusz, fás jegyek




Ti milyen parfümöket használtok a nyáron? 


Ha tetszett, kövess Facebookon és Tumblr-on, vagy kérdezz az ask.fm-en!

Már Twitter-en is eléhettek! 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr207296937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása