Suit & Tie a'la Justin Timberlake
Az év elején tért vissza a pop egykori hercege, ráadásul hamarosan érkezik a The 20/20 Experience album második felvonása is!

Justin Timberlake az elmúlt években főleg színészként tevékenykedett, valamint feleségül vette Jessica Bielt, akivel azóta is boldog házasságban él. Emellett 2009-ben Timberlake nyerte el az amerikai GQ legjobban öltözött férfija címet. Ebben az időben már nyoma sem volt a 90-es évek baklövéseinek, és Mr. Timberlake stílusa kiforrott, egyedi lett, talán akkor kezdte keverni a formális szabásokat a lezser, hétköznapi darabokkal. 


Mr. Timerlake a visszatérését sem aprózta el, ugyanis Tom Forddal közösen alkották meg a 2013-as Justin Timberlaket. Persze a jelenlegi imázs nem csak egy álarc, hiszen már a 2011-es Cannes-i Filmfesztiválon is az elegáns összeállításokat részesítette előnyben a színész-énekes. 


Majd jött a 'Suit & Tie' korszak! Idén az énekes neve szinte egybeolvadt Tom Ford, amerikai tervező nevével, és remekre szabott klasszikus szmokingjaival. Egyszóval Mr. és Mrs. Timberlake szinte az összes vörös szőnyeges eseményen Tom Ford kreációkban jelentek meg. Mr. Timberlake nemrég megvált saját márkájától, és jelenleg Tom Forddal közösen dolgozik egy magasabb árkategóriás estélyiruhás kapszulakollekción, amiről sajna pontos információkat még az egyik fél sem osztott meg. Annyi biztosat lehet tudni, hogy a kollekciót a Suit & Tie videoklip hangulata inspirálta.


Nemrég jelent meg a szeptember végén a boltokba kerülő The 20/20 Experience album második felvonásának első kislemezes dalának videoklipje, amelyben már nyoma sincs Tom Ford öltönyeinek. A Take Back The Nigh videóban az énekes Neil Barrett 2013-as őszi kollekciójából egy fekete nadrágot és egy fekete-fehér futurisztikus inget visel. Őszintén szólva nekem sokkal jobban tetszik ez a modern  high-tech külső, mint a klasszikus fekete-fehér csokornyakkendős szettek, és nektek?  


Nektek Justin Timberlake melyik stílusa tetszik jobban? 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr417296845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása