MTV Video Music Awards 2013
Tegnap rendezték meg a 2013-as  MTV Video Music Awards díjátadó gálát New York-ban, ahol az év legjobb videóit díjazták. Hosszú évek után most először uralkodták a pasik a gálát, hiszen többek közt Justin Timberlake, Macklemore & Ryan Lewis, 30 Seconds To Mars és Bruno Mars is több VMA díjjal lett gazdagabb. Ellenben a színpadot a hölgyek vették birtokukba, ugyanis Katy Perry és Lady Gaga is a gálán adta először elő élőben legújabb felvételeiket, és ki ne halott volna Miley Cyrus botrányos duettjéről Robert Thicke-vel!?



Ami miatt érdekes lehet a VMA az az, hogy a szokványos gáláktól és díjátadóktól eltérően a pasik is mernek vagányabbak lenni dress code-ot illetően. A már emlegetett Justin Timberlaket életműdíjjal jutalmazták, sőt még az egykori fiúbanda, az N Sync is összeállt egy fellépés erejéig, valamint még négy díjjal is jutalmazták az énekest. Pár hete olvashattatok Mr. Timberlake stílusevolúciójáról, a tegnapi gálára is egy vagány fekete-fehér kombinációt választott Neil Barrett 2014-es tavaszi kollekciójából, amit egy fehér Christian Louboutin cipővel koronázott meg. Nektek hogy tetszik a popsztár összeállítása? 



Darren Criss a gálára egy különleges lila árnyalatú Versace öltönyt választott, amit egy kék nyakkendővel és egy csillogó Christian Louboutin cipővel bolondított meg. Egy unalmasnak egyáltalán nem mondható szürke Prada öltönyben tette tiszteletét Joseph Gordon-Levitt a zenecsatorna díjátadóján, aki kék inggel és fekete nyakkendővel és cipővel párosította galambszürke Pradáját. Miles Teller mintha csak a közeli boltba futott volna le Giorgio Armani összeállításában. nemde? 



Will Smith szokásához híven talpig feketében pózolt a fotósoknak a vörös szőnyegen - én speciel egy kis 'színt' elviseltem volna, és Ti? Rég volt Adam Lambert ennyire visszagott, de mindenesetre jól áll neki, na meg a Lanvin zakó is. És íme az est nagy kedvencem, az MTV VMA legjobban öltözött pasija: Macklemore! Az énekes egy halvány almazöld Logan Neitzel öltönyt választott a rangos eseményre, amit egy prémsállal dobott fel. Ki merné utánozni Őt?


... és a végére egy adag One Direction. Mindenesetre stílusosak a srácok, és van mit tőlük ellesni, szerintetek?  



Képek forrása: Red Carpet Fashion Awards

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr707296795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása