OUTFIT #122

kiemelt_3.jpgAz elmúlt években a legmenőbb divatházak is nemet mondtak a valódi szőrmére, de ez nem azt jelenti, hogy szőrme nélkül maradtunk volna a hidegebb napokon! 

A Dolce & Gabbana 2021-es őszi kollekciója a pihe-puha kötések mellett a bárány bundától volt hangos, amit mi erreféle csak "etetőnek" hívunk, hogy miért, azt inkább most megtartom magamnak. A mai posztom alapdarabja a már említett báránybundára hajazó kabát, ami az elmúlt hetekben az egyik kedvenc dzsekim lett. Mivel úgy látom, hogy a férfitársaim nehezebben barátkoznak meg az ilyen különlegesebb darabokkal, vagyis inkább tanácstalanok, hogy mivel és hogyan kombinálják, így ma ebben próbálok segíteni. Az első szett egy teljesen hétköznapi look, amit ha nem báránybundával, akkor egy klasszikus motoros bőrdzsekivel kombináltam volna. 

03_10.jpg

A második szett egy sokkal sportosabb összeállítás lett, ahol a rétegeztem a kabátokat. Nagy divatnak örvendenek a bélélt farmer dzsekik. Azt vallom nem kell minden hülyeségért rohanni a boltba, érdemes inkább racionálisan gondolkozni. Adott egy csúcsszuper farmer dzseki és egy báránybunda, miért ne viselnénk egyszerre a kettőt! A lenti szett egy másik nagy favoritommal, a kötött nadrággal lett teljes. Remélem Ti is ilyen bátran inspirálódtok a kifutókról.

02_9.jpg

A harmadik összeállítás alapja egy elegáns szett, így látható, hogy a báránybunda egy snájdig lookkal is működik. Azt is mondhatnám, hogy egy camet kabátot cseréltem a bundára, és így sem veszik el az összeállítás eleganciája, csak egy kicsit megbolondítja. Én valahogy így szeretem belevinni a stílusomat a hétköznapi öltözködésbe! 

01_16.jpg

FACEBOOK | INSTAGRAM    

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr4916335476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása