Híres férfiak ha kampányolnak
Alig találni olyan világmárkát, ami még nem dolgozott volna együtt egy-egy hírességgel, és nem a szupermodellekre gondolok, hanem igazi elismert sztárokra, akik a saját szalmájukban már bizonyítottak. 

Nagyon is jól tudják a luxusmárkák reklámszakemberei is, hogy egy-egy ismert arccal sokkal könnyebb eladni az adott terméket, mint egy friss arccal, s ezért szezonról szezonra tűnnek fel híres férfiak is a divatkampányokban. Természetesen nem csak divatkampányokban tűnnek fel színészek, énekesek, hanem olykor kávék népszerűsítéséhez is arcukat adják -  hisz naponta látjuk a képernyőn, ahogy George Clooney iszogatja kedvenc Nespressóját. Mára összegyűjtöttem nektek az elmúlt évek legnépszerűbb divatkampányait, melyben egy-egy híres és elismert férfi népszerűsíti az adott márka legújabb termékeit. 

David Bowie - Louis Vuitton Voyages
Az angol énekes tavaly ősszel népszerűsítette a LV akkori kapszulakollekcióját, Arizona Muse modell mellett, melyben az énekes még dalra is fakad egy barokkos maszkabál kellős közepén. Ugyan arról nincs semmilyen információ, hogy David Bowie bankszámlája mennyi euróval gyarapodott a reklámfilm forgatása után, ellenben David Sims remek munkát végzett, hiszen a végeredmény zseniális lett.




James Franco - Gucci
A Gucci szóban forgó parfümkampányát a Mert & Marcus páros fotózta, míg a kampányvideót Nicolas Winding Refn rendezte, ahogy a Blake Lively által népszerűsített Premiere illat kisfilmjét is. Amellett, hogy az amerikai színész népszerűsíti a márka Made To Measure parfümjét, Franco rendezte a divatház legutóbbi dokumentumfilmjét is, melyben Frida Giannini mindennapjait és a tervezés kulisszatitkait mutatta be.




Christoph Waltz és Ezra Miller - Prada
Az Oscar-díjas osztrák színész és a fiatal amerikai tehetség szintén a 2013-as őszi szezonban vállalta el az olasz márka férfi kollekciójának népszerűsítését. A David Sims fotózta kampány a 60-as évek, úgynevezett New Wave filmográfiájára épült. Nektek hogy tetszik a végeredmény?




Hugh Laurie - L'Oreal Paris
Mindenki Dr. House-ja is nagyon jól tudja, hogy a bőrápolás épp annyira fontos, mint a stílusos megjelenés. Ezt nap mint nap hallhatjuk és láthatjuk is tőle röpke fél perc leforgása alatt, amelyben arra buzdít minket, hogy választjuk a L'Oreal Men Expert termékeit a drogériákban.




Paul Walker - Colcci
A tragikusan elhunyt amerikai színész a 2014-es őszi Colcci kampányban tűnt volna fel, ellenben a márka úgy döntött, hogy a kampányból csak pár fotót osztanak meg... Walker mellett több Victoria’s Secret modell is helyet kapott a kampányban, méghozzá Iza Goulartot, Erin Heathertont és Alessandra Ambrosio is.



Forrás: stylefizzz.com

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr627296493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása