OUTFIT #29
Ugyan pár hete már láthattátok a mai szettem főszereplőjét (itt), ellenben akkor a maitól sokkal sportosabban kombináltam - íme a változás! 

Megszámolni sem tudom már, hogy hányszor is buzdítottalak Titeket arra, hogy a tavasz beköszöntével próbáljatok minél színesebben öltözni, ellenben ma én is megszegtem a saját javasllatom, hiszen az örök fekete jegyében kkombináltam legújabb összeállításom. Mentségemre legyen, hogy a nemzetközi kifutókon az aktuális tavaszi kollekciókban is nagy szerepet kapott a fekete és a sötét árnyaltok, így az a mai look, csak egy botlásnak tekinthető. A bevezetőben már írtam, hogy e fekete bőr applikációs darabot már egyszer láthattátok, ugyanakkor ma egy új oldalát szeretném megmutatni, hiszen szerintem igenis elegánsan is viselhető e fiatalosan sportos darab. Az összeállítás másik kulcsdarabjának az elöl berakásos chino nadrág tekinthető, ami jócskán hozzájárul a póló formálisabb újjászületéséhez. Amennyiben egy öltözéken belül több feltűnőbb darab is randevúzik, bűn megzavarni e remek kettőst, így én sem fűszereztem tovább az outfitem feleslegesen. Az összeállításom egy klasszikus fekete bőr Oxford cipővel, egy inggel és egy clutchal egészítettem ki, valamint a lookhoz egy feltűnőbb vastagkeretes szemüveget választottam - mindezt a minimalista tendencia jegyében.Ugyan nagyon jól éreztem magam ebben a szettben is, ellenben próbálom betartani a fogadalmam, és mától inkább színekben gondolkozom, mint a szürke árnyalatiban!  


A fantasztikus fotókért köszönet Bors Katának.
(instagram.com/kataaa_xo)


Nektek hogy tetszik legújabb összeállításom?


Póló: New Yorker
Ing: Zara
Chino: New Look
Szemüveg: H&M
Nyakkendő: New Yorker
Clutch: Zara
Cipő: Aldo


A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr477296377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paweł O. 2014.04.10. 22:00:04

Famtastic look :)

Pozdrawiam :)
http://mw-maleworld.blogspot.com

Mišel Ka 2014.04.17. 14:30:49

love it!!

http://michelleeskingdom.blogspot.sk/
süti beállítások módosítása