Tavaszi kabátok újratöltve 2. rész
Valamikor a múlt héten olvashattatok a motoros bőrdzsekiről és a klasszikus farmerkabátról (itt), míg mára már sokkal sportosabb darabokkal készültem nektek, íme! 

Amennyiben már rátaláltatok a szezon legmenőbb elegánsabb darabjaira, ajánlom, vessetek pár kósza pillantást is a sportosabb kabátokra is, hiszen idén tavasszal nagy szerepet kapnak a lezser darabok a férfi öltözködésben. Bármilyen stílus is álljon hozzátok közel, most is csak arra szeretnélek titeket sarkallani, hogy próbáljatok ki minél több fazonú kabátot, hogy megtaláljátok a hozzátok leginkább illő darabot. Nem beszélve arról sem, hogy egy igazán minőségi dzseki nem csak egy szezonra szól, hiszen nagyon jól tudjuk, hogy ami divat idén, az jövőre is trendi mard.



Amennyiben egy igazán klasszikus és időtálló darabra lenne szükségetek bátran nézelődjetek a bomberek között is, hiszen annak ellenére, hogy önmagában sportosabb szabású, formális darabokkal kombinálva roppant elegáns is lehet e kabát. Az unalmas fekete mellett bátran ajánlom a semleges árnyalatok mellett akár a feltűnőbb pasztell, illetve cukorka színeket is, hiszen mégiscsak tavasz van, nemde? Ugyan az idei tavasz a mintáktól, leginkább a virágmintáktól  hangos, így nem nehéz egy feltűnő nyomatos bombert találni - ami önmagában is annyira feltűnő dzseki, hogy csak basic darabokkal ajánlatos kombinálni. A virágmintákon túl, a digitális camo nyomatok és az állatminták, különösen a kígyóbőr számít idén menőnek - bár komolyan, szigorúan csak basic, visszafogott darabokkal kombináljátok majd, hiszen a mix&mach itthon nem túl népszerű, sőt... Remélem nektek is kedvetek támadt egy remek bomberre, íme az inspiráció:



A bejegyzés végére maradt a sorozat legsportosabb kabátja, a baseball dzseki. Szerintem rendkívül sokoldalúan kombinálhatóak e kabátok is, ugyan az elegánsabb darabokat inkább hanyagoljátok, helyette a póló-farmer kombókat részesítsétek előnyben, nem beszélve a sportosan lezser szettekről sem, ahogy az inspirációs montázsban is láthatjátok.  Az otthon is elérhető fast fashion márkák kínálatán túl tucatnyi sportruházati márka is piacra dobott pár fazonú baseball dzsekit idén tavasszal, így biztosan mindannyian megtalálhatjátok a hozzátok leginkább illő fazont, és kedvenc árnyalataitokat.


Forrás: fashionbeans.com

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr747296355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása