TOP5: Vörös szőnyegről a kifutóra

gettyimages-1169905140_1.jpgNaponta több poszt is szól arról, hogy épp melyik kifutós ruha debütál a vörös szőnyegen, na de mi a helyzet a kifutón debütáló sztárokkal? 

Az idei szezonra felfrissítem a TOP5 rovatomat, melyben már nem kedvenc kollekcióimat szeretném nektek megmutatni, hanem hétről hétre egy szuper téma köré építem majd a galériát. Mára egy könnyed listát hoztam nektek azon sztárokkal, akik a vörös szőnyeg után a kifutót is meghódították. Nem Miuccia Prada az egyetlen tervező, aki előszeretettel dolgozik sztárokkal, hogy még emlékezetesebbé tegyék a bemutatóját, na de ki lehet az abszolút celeb-tervező? Íme az én listám, melyről épp lecsúszott Jennifer Lopez emlékezetes Versace vonulása.

demi_fendi.jpg

1. Demi Moore - Fendi Couture SS21

 

grace.jpeg

2. Grace Jones - Alaia Couture SS86

 

aw11.jpg

3. Lady Gaga - Mugler AW11

 

sharon.jpg

4. Sharon Stone - Valentino SS94

 

vic.jpg

5. Victoria Bechkam - Maria Grachvogel AW00

 

+1 Marc Jacobs 

01_19.jpg

Beth Ditto Lady Gaga Miley Cyrus
SS16 AW16 AW20

 

FACEBOOK | INSTAGRAM    

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr1716651848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása