CoutureSTYLE: Tóth Ferenc
Immár második alkalommal jelentkezik a Coutre4U legújabb rovata, a CoutureSTYLE, ahol még továbbra is hazánk legstílusosabb férfijait szeretném bemutatni.

A múlt héten egy olyan interjúsorozatot indítottam el itt a blogon, ahol stílusos hazai közéleti szereplőket mutatok be nektek, akik hasonlóan igényesek megjelenésükre, mint ahogy Ti is, ez a CoutureSTYLE, a rovat első bejegyzésében még kedvenc bloggerem, Andrej Mendler, stílusáról olvashattatok, ellenben ma már nem egy 'szakmabelit', hanem egy teljesen hétköznapi férfit faggattam kedvenc márkáiról és a magyar férfiak öltözködési szokásairól, íme Tóth Ferenc



Mit gondolsz a magyar férfiak öltözködési szokásairól?
Azt gondolom, hogy manapság eljutottuk oda Magyarországon is, hogy a Férfiak is egyre igényesebbek és ez az öltözködésükről is egyaránt elmondható. Ez igazán jó dolog! 

Honnan merítsz ötleteket? Ki a példaképed a divat világában?
Nem tagadom hogy nyitott szemmel járok a divat világában, követem, hogy mi a trendi. Ugyanakkor azt vallom, hogy attól hogy valaki divatosan öltözködik, az még nem jelenti azt, hogy jól is áll neki. Ezért sokkal fontosabbnak tartom, ha valaki a saját stílusa szerint öltözködik, és ha ezt eltalálja, akkor már nyert ügye van. Példaképen ezért sincs, hiszen mindenkinek megvan a maga stílusa.



Melyek a kedvenc külföldi és magyar márkáid, miért? 
Nincs kimondottan kedvencem. Külföldi sok lenne, de muszáj egy bizonyos keretet szabnom saját magamnak - ez változó: van mikor megengedhetem magamnak, és van, mikor nem. Nem tartom jó dolognak azt, hogy csakis az adott brand miatt vegyünk meg egy drága darabot. Ha megvesszük, akkor azt ne csak három napig szeressük, hanem ha egy év múlva is a kezünkbe kerülve is ugyan úgy örüljünk neki, mint mikor megvettük.

Mely üzletekben vásárolsz szívesen?
Változó. Régebben nagyon szerettem a Zarát, de ez megváltozott, hiszen azt vettem észre, hogy az elmúlt években  ugyan azon ruhadarabokat dobják piacra, némi változtatással. Az utóbbi időben nagy kedvencem a Scotch&Soda - úgy gondolom, ez a márka elérhető és egyben nagyon jó is. 



Hogyan jellemeznéd a stílusodat?
Az eddigi összeállításaim elég sokrétűek voltak. Talán mostanra elmondhatom, hogy megtaláltam azt, ami nekem leginkább tetszik. Szeretek sportos, sportosan elegáns és néha elegánsan is öltözni. Fontosnak tartom, hogy ne legyen egysíkú az öltözködésem. 

Szerinted mi az a pár alapdarab, ami egyetlen férfi szekrényéből sem hiányozhat?
Természetesen ing, nyakkendő, zakó, táskák és rengeteg kiegészítő!




Ti kivel olvasnátok a következő CoutureSTYLE interjút? 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr67296341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paweł O. 2014.05.08. 22:29:26

Nice look :)

Pozdrawiam :)
http://mw-maleworld.blogspot.com
süti beállítások módosítása