Kabátot nyáron is
A napokban épp utolért minket egy hidegfront, így ha nem szeretnél esernyővel futkosni egész nap, válassz egy remek és könnyed, de ugyanakkor praktikus nyári kabátot!

Rettentő sok trükköt leshetünk el a férfiakként a női öltözködésből is, az egyik ilyen a rétegek bohém variálása. Sajna még mindig kevés férfi társam hajlandó rétegesen öltözködni, na most nem a téli rétegződésre gondolok, hanem nyáron, amikor épp nem kánikula tombol. Biztos vagyok benne hogy nyáron mindenki kerüli a bőrkabátot, és helyette inkább a farmer dzsekire esküszik, ellenben e darabon túl is van élet, sőt, az élet igazán csak ez után kezdődik. Íme az idei szezon három vezető darabja, és a hozzájuk tartozó inspirációs montázsok! 



A 2014-es nyári szezon abszolút kedvence a printelt bomber, ezen nincs is mit tovább ragozni, hiszen ha igazi divatőrültnek gondolod magad, akkor muszáj minél előbb beszerezned egy ilyen darabot. A szezonok óta hódító virágminták mellett, a geometrikus nyomatokat ajánlom, valamint itthon is feltűnt már pár elérhető árkategóriás camo darab, így csak a fantáziátok szabhat határt a megfelelő darab kiválasztásában. Ha már megtaláltátok a tökéletes printelt bombereteket, akkor próbáljátok minél visszafogottabb vagy basic darabokkal párosítani azt, hiszen a férfi divatban a mix & match már nem menő. Személyes kedvenceim Szegedi Kata 2014-es tavaszi kollekciójának unisex mintás bomberei, melyekkel már napok óta szemezek...



Ti már hallottatok a 'shacket'-ről? E régi-új darab valahol a póló és a zakó közt helyezkedik el, mely szabást idén a tervezők leporoltak, majd felfrissítették, modernizálták. A mai listáról talán az a kabátfajta a leginkább variálható, ugyanis főleg formálisabb nyári szettekhez ajánlanám, de bátran feldobhatunk akár egy lezser fiatalos szettet is egy könnyed anyagból készült shacket-vel. A lentebb látható szettek közül bátran inspirálódjatok Ti is!



Nyáron sem kell nemet mondani a viharkabátoknak! Még valamikor a tavasz elején láthattatok egy OUTFIT posztot egy sportcipővel és e kabáttal a főszerepben, ellenben a napokban én is újra leporoltam a vihardzsekimet, hiszen bármikor eleredhet az eső. A vihardzsekik a mai lista legpraktikusabb darabjai, mégis alig látni az utcán, amire talán az egyetlen magyarázat az lehet, hogy még mindig a 80-as és 90-es évek fazonjai élnek a köztudatban. A lentebb látható szettek is bizonyítják, hogy a susogós is lehet trendi és modern, nem mellesleg könnyed anyagának köszönhetően, ha eláll az eső, akkor sem kell megszabadulnunk tőle, bár stílusosan csípőnkre is köthetjük. 




Forrás: fashionbeans.com

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr907296215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása