3 +1 ruhadarab, ami nem hiányozhat téli gardróbodból
Már rég vége a nyárnak, sőt talán már a vénasszonyok nyara is elmúlt, így itt az ideje, hogy ruhatárunkat felkészítsük az őszre, a nem várt hidegre! 

Ma épp ebben próbálok segíteni nektek, hiszen pár új trendi darabbal is feldobható eddigi gardróbotok, nem kel szezononként lecserélni teljesen azt. Első körben elég beszerezni azokat az 'újdonságokat', amiket a vezető divatházak divattá kreáltak a szezonra, gondolok itt olyan ruhákra, amelyek az elmúlt szezonokban kerülték a hight- és fast-fashion márkák kollekcióit, vagy épp a te ruhatáradat. Tehát nem szükséges azonnal egy újabb bőrapplikációs darabot vásárolni, hanem inkább bízni az újdonságokban - íme a szezon három legmenőbb darabja! 


Amennyiben már van kedvenc átmeneti kabátotok, akkor itt az ideje, hogy vegyetek egy szuper mellényt is. Hogy miért oly' szuper darab? Talán mert bármely tavaszi szetteteket egy vastagabb pulóverrel is bevállalhatjátok akár a napokban is, persze csak egy remek mellénnyel variálva. A vastagabb anyagból készülteket inkább pulóver vagy egy vékony nyári kabát fölé ajánlom, míg a vékonyabb anyagból készülteket akár kabát alá is vehetitek. Ha igazán stílusosak szeretnétek lenni, akkor kedvenc tweed zakótokat variáljátok az újonnan vásárolt mellényetekkel. Legyetek bátrak, és kapjatok fel egy vastagabb mellényt a farmer-zakó kombótokra, és irány a nagyvilág.


Biztosan az egyik legnehezebb választás a megfelelő télikabát kiválasztása lesz, hiszen gondolom Ti is szeretnétek egy időtálló darabba fektetni. Mindezt annak ellenére, hogy legfeljebb másfél hónapig hordjuk a télikabátjainkat, nemde? Ugyan a télikabátok sosem mennek ki a divatból, de minden évben van egy-egy olyan sziluett, ami nagyobb hangsúlyt kap a többinél. Az idei szezonban a kissé ballonkabátokra hajazó vastagabb, kétsoros gombolású szövetkabátok uralják a a boltok kínálatát. Az én kedvenceim az enyhén militarista jellegű camel színű darabok, és a tiétek? 


Nincs tél anélkül, hogy ne lepjük meg magunkat egy könnyed és puha, de annál melegebb vadonatúj pulóverrel. Épp ezért mára elhoztam nektek a szezon legmenőbb oversize szabású darabjait, melyekkel lehetetlen hibázni. A klasszikusabb kötéseken túl, 2014-ben hódítanak a hosszított fazonok, így egyáltalán nem baj, ha az a jó meleg kötött pulóver kilóg a bőrdzseki alól - bár azért ne essünk túlzásokba és a combközépig erő darabokat hagyjuk meg a gyengébbik nem képviselőinek.  


Amennyiben már van egy remek kötött pulcsink, amit bátran kombinálhatunk egy szuper mellénnyel, na és megtaláltuk kedvenc téli szövetkabátunkat, akkor a kiegészítőkről sem feledkezzünk meg! Míg nyáron az iskolatáskákra hajazó 'szatyrok' uralták az utcákat, addig a hidegre inkább cseréljétek le ezeket a darabokat egy finom bőrből készült '24 órás' táskára. Íme pár remek inspiráció: 




A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr987296189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása