Classy
Avagy megérkezett Nora Sarman legújabb esküvői ruha kollekciója

kiemelt_2.jpgTagadhatatlan, hogy az idei év bővelkedett shit helyzetekben, na de nem a Nora Sarman márka háza táján. Ugyanis nemcsak egy szuper új showroomba költözött a márka, hanem idén bebütált Nóri hetedik esküvői ruha kollekciója. 

Szép lassan forrt ki a márka saját világa, és mára fogalom lett a Nora Sarman menyasszonyi ruha, így az új kollekcióban az újdonságok mellett a tervező újragondolta az eddigi "legnorasarmanosabb" ruhákat is. A Classy névre keresztelt kollekciói bővelkedik kétrészes menyasszonyi ruhákban, melyek a modern menyasszonyoknak szólnak, akik már nem hagyományos ruhára vágynak. Egy korábbi interjúmban a tervező bővebben mesél az új trendről, amit itt találsz! A csipkefelső egy örök darab lehet a szekrényben, ami felvehető akár házassági évfordulóra, akár egy jeles eseményre, bárhová, ahol ünneppé szeretnénk varázsolni a pillanatot. Ki mondta, hogy az esküvői ruhának csak egyetlen alkalomról kell szólnia? Ezen elgondolás mentén 9 féle pazar csipketopot és a 7 féle menyasszonyi szoknyán kívül nadrágot és sortot álmodtunk meg, így összeállíthatjuk a személyiségünknek leginkább megfelelő menyasszonyi vagy alkalmi szettet, amely nem csak egy napra szól. Személyes kedvencem a nadrágos változat, ami egyszerre modern, de mégis klasszikus és roppant előkelő!

A Nora Sarman esküvői ruhák természetes alapanyagokból készülnek, kényelmes pamutcsipkékből és éteri hernyóselyem muszlinból. Hímzett illúziótüll és relief-szerűen kiemelkedő guipure csipke díszítik a ruhákat, a pókhálóvékony alapból kézzel öltött levélkék, virágok emelkednek ki. A csipkék egy nagymúltú francia manufaktúrából származnak, így gyakran viszontlátjuk őket olyan nagy divatházak kifutóin, mint a Givenchy, Saint Laurent vagy Alexander McQueen. A 2021-es kollekció kiegészítői a Vecsei Millinery gyönyörű fejdíszei mellett a tervező nagymamájának menyasszonyi ruha szalonjából megmaradt fülbevalók és csipkekesztyűk. Az angyali fehér mellett az idei kollekcióban a márka életében újdonságnak számító merész színek jelennek meg az alkalmi ruhákban. A letisztult, egyszerű szabások rafinált megoldásokat rejtenek, az ókori világ lepelruhái mai ünnepi szettekben élednek újjá.

Az alkalmi ruha kollekciót néhány táska egészíti ki. A Piszli márka alkotója kézzel készítette a gyönyörű bőrtáskákat, melyeket galambok és hattyúk díszítenek. Minden ruhából csak pár darab készül és a tervező minden egyes darab létrejöttében részt vesz. A harmadik generáció vezette családi manufaktúrának köszönhetően minden darab kézimunka eredménye, ily módon egyedi és megismételhetetlen – akárcsak az ünnep, amelynek alkalmára a ruha készül. A bejegyzésben látható fotókat Tóth Kristóf készítette Baczay Dalmáról (VM Model), míg a csodás smink Keserű Barbara munkája. 

 

SAJTÓKÖZLEMÉNY

FACEBOOK | INSTAGRAM

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr1516322720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása