Haute Couture a Margit-szigeten

Joó Beatrix, a Sentiments Couture tervezője, a napokban mutatta be legújabb, 2016-os tavaszi kollekcióját a margitszigeti Zenélő Szökőkútnál.

A fagyi színű lufik, és a vattacukrok, na és a friss eper és pezsgő kombója mind-mind visszahozta a tervezőnő „SUCRE DE SOIE” fantázianevű kollekciójának hangulatát. A 2016-os tavaszi kollekciót a dizájner egy gyermekkori emléke inspirálta, azaz a Selyemcukor. Saját elmondása szerintt nagyon szerette kiskorában a szép selymes csillogása és a színes csíkja miatt. A kollekció színvilága a tavaszt és a nyárt szimbolizálja, uralkodnak a pasztell árnyalatok, a ruhák kelméi a legfinomabb olasz és francia gyárak csipkéiből, selymeiből kerültek a szabászasztalra. A „SUCRE DE SOIE” kollekcióhoz   Lili Koós készített csodás ékszereket mesés arany, brill, rózsakvarc és aquamarine darabokkal, ahogy Edit Peng a kollekció színeihez tökéletesen passzoló divatékszereket alkotott a gyűjteménybe. Selmeczi Mariann pedig a ruhák anyagait felhasználva kreált csodás táskákat, így tökéletesen kiegészítve a kollekciót. Ugyan az eseményen készült fotók nem adják vissza a bemutató hangulatát, de remélem így is közelebb kerül hozzátok a Sentmens tavaszi kollekciója, valamit ezúton szeretném megköszönni a remek estét a márkának.

 

Pillanatképek a hétvégi bemutatóról.

 

Fotó: Bíró Ádám
Modellek: Bordás Barbara és Németh Nikolett
Smink: Dominique Roberts
Frizura: Haller János
Szőrme. Furever

 

A teljes lookbookért katt  a képre!

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr248744780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása