MAGYAR TAVASZ: Anda

Folytatódik is a magyar kollekciókat felvonultató sorozatom, melyben ma a nemzetközileg is elismert Anda márka legújabb gyűjteményét nézhetitek meg közelebbről is! 

Az Anda Emília vezette ANDA márka 2017-es tavaszi kollekcióját J. M. Basquiat, a New York-i graffiti és festőművész inspirálta, aki zseniálisan megjelenített üzeneteit, gondolatait felbecsülhetetlen értékként hagyta ránk. Ne válj a kor áldozatává, legyél te is lázadó, szabad és független, hirdette a művész. A kollekció darabjai is ebben a szellemiségben születtek, extravagáns, formabontó szabászati és részletmegoldásokkal, felületi ábrázolásokkal, színekkel és sziluettekkel. Fő karakterét a decens lezserség és az elegancia kontrasztja adja.A kollekció színei: elefántcsont fehér, ében fekete, mély olíva és petrol kék. "Az egyes ruhadarabokon természetesen nem Basquiat művei láthatóak, de mindörökre fent tartok neki egy helyet a szívemben. Basquiat forever."- tette hozzá a tervező, Anda Emília. 

 37bn1976.jpg

A teljes kollekcióért katt a képre!

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr2312384297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása