OUTFIT #43 - TGFWB 1. rész

Kétség sem fér hozzá, hogy az elmúlt hétvége, a 2015-ös őszi kollekciókat felvonultató TONI&GUY Fashion Week Budapesttől volt hangos.

 

Tovább folytatódik a magyar divattervezők melletti kampányom, hiszen a hazai divathét első napján viselt szettem fő darabja, egy csodálatos Yuuths kabát volt. Már Molnár Annamária diplomamunkája belopta magát a szívembe, és felfigyeltem a tervezőnő munkásságára, melyről bővebben egy korábbi interjúmban olvashattok (itt). Majd jött a Gombold újra! pályázat, és megszületett a Yuuths, a modern városi férfi márkája. Mivel sokat egyszerűsödött az ízlésem az elmúlt időben, így inkább basic darabokat kombinálok látványos, de mégis visszafogott darabokkal - s az a kabát épp egy ilyen kreáció. Megvan benne az a plusz, amitől nem lesz egy szokványos téli kabát, hanem egy hordható, praktikus tervezői darab. Mivel nem szerettem volna elvonni a figyelmet a Yuuths 2015-ös őszi kollekciójából való kabátról, így csak egy klasszikus slim farmer és egy basic fekete póló, valamint egy letisztult bakancs egészítette ki az öltözékem fő darabját. Kiegészítőül egy kalapot választottam, hiszen az itthoni férfiak még mindig óckodnad e stílusos fejfedőktől, de miért is?!

A Fashion Week Budapest második napján is volt szerencsém hirdetni Molnár Annamária tehetségét, hiszen a nap folyamán többek közt egy az aktuális, 2015-ös tavaszi kollekcióból való bomer dzsekiben is feltűntem az eseményen - kép itt

 

A fotókért köszönet Bottka Rebekának.

_dsc0496j.jpg

 

Kabát: Yuuths
Póló: Zara
Nadrág: Pull & Bear
Bakancs: Zara
Kalap: NewYorker 

 

_dsc0522j.jpg

_dsc0507j.jpg

_dsc0525j.jpg

_dsc0518j.jpg

_dsc0534j.jpg

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr507322108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása