OUTFIT #44 - TGFWB 2. rész

Kissé megkésve, de végre megérkezett a 2015-ös őszi kollekciókat felvonultató TONI&GUY Fashion Week Budapest második napján viselt összeállításom OUTFIT posztja!

 

A napokban sikerült rátalálnom egy frappáns kritikára a mi, korántsem oly' aprócska divathetükről. Nem tagadom, kérkedve kezdtem el olvasni a sorokat, hiszen Csalár Bence munkásságát minidig is távolinak tartottam, ellenben most teljes mértékben egyet kell értenem Bencével. Annak ellenére, hogy Berlin és Isztambul között a budapesti divathét az egyik legszínvonalasabb esemény, mégis jobban hasonlít egy parádéhoz mintsem egy magas presztízsű divateseményhez. Bence szavaival élve, abból nincs sok haszna a tervezőknek és a szponzoroknak, ha a vendégeik nagy része a legújabb Zara kollekcióikban pózolnak a 'fal' előtt, illetve az első sorban. Nem tudatosan, de részben a hazai dizájnerek bemutatása miatt is lett a blogon az idei év a magyar tervezők éve. Úgy tartom, nekünk bloggereknek kötelességünk hirdetni a magyar divatot - legyen az egy divathéten viselt Sármán Nóra tervezte maszk, vagy akár egy látványos Hajduanett bőrkiegészítő. A divathét második napján két ZSIGMOND DORA menswear kreációban is volt szerencsém megjelenni az eseményen, a tervezőnő munkáiba még első együttműködésünkkor szerettem bele, s ez a szerelem nem tud elmúlni, hanem egyre inkább egy mély kapcsolattá bontakozik ki. A délelőtt folyamán egy visszafogott oversize pólót viseltem, sok-ok feketével (kép itt) - míg a posztban szereplő szettet a TGFWB fő bemutatójára, a 2015-ös őszi USE unused bemutatóra tartogattam. Egyszerűen imádom Dóri 2015-ös őszi kollekcióját, és annak rojtos darabjait, hiszen az év elején viselt extravagáns kardigán, egy teljesen hétköznapi pólóban született újjá. 

 

TONI&GUY Fashion Week Budapesről készlt beszámolómat itt olvashatjátok, illetve az esemény első napján viselt szettemet itt találjátok.

 

 

A fotókért köszönet Bottka Rebekának.

_dsc0609j.jpg

 

Póló: ZSIGMOND DORA menswear
Kabát: Zara
Nadrág: H&M
Cipő: ALDO
Kalap: New Yorker

 

_dsc0594j.jpg

_dsc0581j.jpg

_dsc0577j.jpg

_dsc0620j.jpg

_dsc0626j.jpg

_dsc0631j.jpg

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr857346134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása