A NAGY TAVASZI TREND ELŐREJELZÉS FÉRFIAKNAK 2. RÉSZ

maxresdefault_1.jpgMár a sorozat első részében (a teljes írásért katt ide) is olvashattátok, hogy idén nagyon sok trend él egymás mellett, viszont arról még nem esett szó, hogy hogyan alakulnak ki a tendenciák!

Manapság nagyon nehéz megmondani, hogy melyik tervező diktálja a divatot. Talán már azt sem lehet mondani, hogy az olasz divat ilyen, a francia olyan. Ami biztos, hogy a divat változása a leggyorsabb, és ezt a változást nemcsak a divattervezők és a magazinok szerkesztői diktálják, hanem a street style is irányítja. Sőt, sokszor az is megesik, hogy egy street style trend épül be neves dizájnerek kollekcióiba. És talán ez az, amiért napjainkban ennyire szerteágazóak a trendek. De ha már trendek, folytassuk is a 2021-es tavaszi szezon tendenciáival! 

 

Bomber

Emlékeztek még Tom Cruise ikonikus fekete bomber dzsekijéra a Top Gun címé filmből? A vezető tervezők is, na de a funkcionális darabot a tervezők egy leheletnyi 70-es évek bohémságával vegyítették, így egy sokkal játékosabb darabként tért vissza a rekfeltorfénybe e darab. Ami talán közös a legtöbb bomber kabátban, hogy az összes márka fényes anyagból kreálta újra Tom Cruise kedvenc darabját!

1_28.jpg 

 

Neon

Még nekem is fura elfogadni, hogy a pasztell árnyalatok mellett a neon is vezető tendencia volt a tervezőknél, mikor megalkották a 2021-es tavaszi kollekciókat. Ugyanakkor nem mehetek el szó nélkül az mellett, hogy a neon remekül passzol a neutrális kombókhoz, ami nagy népszerűségnek örvend a szezonban.

2_30.jpg 

 

Acid colors

A neon sárga mellett hódítanak a szezonban az élénk, vibráló színek is. E tendenciát leginkább a Versace maxolta ki, amely kollekcióban color blocking sokkolja azokat akik a kevésbé feltűnő darabokat részesítik előnyben. Ugyanakkor meglepően jól mutatnak ezek az acid színek a pasztell árnyalatokkal kombinálva, ellenben ez a trendek keverésének már egy magas iskolája! 

3_29.jpg

 

Bermuda

Az elmúlt években főleg a comb középig érő shortok uralták a kifutókat, ugyanakkor idén ahogy a wide szabású nadrágok is reflektorfénybe kerültek ügy a bővebb szabású térdig érő bermudák uralták már a 2021-es tavaszi kollekciókat is. A trendnek szintén vagy egy 2000 évek után csengése, ami nagyon jól kombinálható a utility tendenciával is. 

4_29.jpg

 

FACEBOOK | INSTAGRAM   

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr6816455770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kommentes nikk 2021.03.26. 06:50:24

És ezeket a cuccokat tényleg felveszi valaki, vagy csak a fotózásra vannak, hogy cikkekben lehessen rajtuk szörnyülködni.
süti beállítások módosítása