ANSWEAR, az új kedvenc online áruházad!

A lengyel ANSWEAR nem viccel, ha divatról van szó, hiszen ma már Európában 130 millió vásárló számára nyújt lehetőséget az online vásárlásra! 

Múlt héten egy fergeteges performansszal egybekötve mutatkozott be itthon is Közép-Európa egyik legnagyobb online áruháza, az ANSWEAR. A jó hangulatú eseményen többek közt Tolvai Reni, Kulcsár Edina és Nyári Diána is megjelent, ahol több blogger társammal is volt időnk beszélgetni. A legnagyobb brandek mellett – mint például a népszerű Vero Moda, a sportos Adidas, Nike, New Balance, a kultikus Levi’s, Lee, Wrangler és a high-end Guess Jeans, Tommy Hilfiger, Valentino, DKNY – új színfoltot jelent a magyar piacon, hogy lengyel tervezők egyedülálló kollekcióiból is válogathatunk az ANSWEAR.hu oldalon, ilyen például az ANSWEAR Rebel kollekciója is. Az oldalon pár kattintással szemezgethetünk, majd a választott ruhákat két nap alatt ki is szállítják nekünk. Ha nincs ötletünk, az oldalon stylistok válogatásaiból is meríthetünk ihletet. Az ANSWEAR.hu-n munkatársai hasznos tippekkel segítenek megkeresni a ruhákat, cipőket és kiegészítőket, így mindig a legfrissebb trendek mentén kereshetjük meg új szettjeinket. Ha valami mégsem passzolna, az 30 napig visszaküldhető, és indulhat újra az online shopping! 

 

answear_1085.JPG

Pásztor Edinával, a My Sweetest Heaven és Klára Szandival, a klaraszandi.com bloggerináival.

 

15073569_328723140840666_3518434254094302711_n.jpg

Az eseményen készült többi képérért katt ide.  

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr9311961407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása