TOP5: Gaga klán

house-of-gucci327.jpgAlig két éve robbant bomba, hogy Lady Gaga formálja majd meg Patrizia Reggianit az Oscar-díjas Ridley Scott legújabb filmjében.

Sejteni lehetett, hogy a film nemcsak Gaga miatt, hanem a Gucci népszerűsége na meg a Gucci-család botrányos élete miatt is felkavarja majd a mozikat, de azt senki sem merte álmodni, hogy a premier hétvégéjén 35 milliót kaszál, ami ebben a különös időben nagyon nagy összeg. Sajnos A Gucci-ház elég rövid premier turnét kapott, de ez nem jelentette azt, hogy Lady Gaga ne tündökölt volna a vörös szőnyegen. Mára a turné öt legmeghatározóbb és legmerészebb lookját hoztam el, melyek véleményem szerint remekül tükrözik Lady Gaga különc, de mégis klasszikus stílusát. 

 

1. A film Los Angeles-i premierjén, Valentino haute couture-ban.

1a_2.jpg

 

2. A premiert megelőzően, Londonban, az ikonikus Gucci logós szettben.

2_32.jpg

 

3. A film londoni premierjén , természetesen Gucciban.

3_31.jpg

 

4. A premier napjaiban, Lanvin kabátruhában. 

4a_1.jpg

 

5. A film New York-i premierjén, Armani Privében.

5_28.jpg

 

FACEBOOK | INSTAGRAM


A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr10016768758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása