Díszzsebkendőkkel a zöld jövőért!

Már korábban is olvashattatok a Where’s Mom márkáról (itt), amely most is egy aktuális környezeti problémára keres élhető megoldást.

Sokan nem is gondolnánk, hogy a rengeteg papírzsebkendő elhasználása is ide tartozik. A tervezők egy opciót kínálnak arra, hogy stílusosan tehessünk a szemétcsökkentésért. Egyúttal a textiliparban felhalmozódó leeső darabok is új életre kelnek. Magas minőségű, 100%-os pamutból készült zsebkendőiket elegánsan behajthatod a zakód zsebébe, kötheted a kezedre vagy a táskádra díszként. Míg egy papírzsebkendőt egy használat után eldobunk, addig  a textil zsebkendő 500 használatot is kibír. Rengeteg indok szól a textil zsebkendő mellett: környezetkímélő, nem dörzsöli ki az orrot és az sem baj, ha a nadrágod zsebében marad mosáskor. A textilzsebkendő romantikus viselet. Nem tudhatod, hogy mikor kell udvariasan kölcsönadni valakinek, vagy mikor kapod elő, hogy integess a vonat után. Három méretben készítették el, hogy már a legkisebbek is használhassák a finom pamut zsebkendőket. Mindegyikük különböző mintás, nincs két egyforma, így biztosan nem lehet őket összekeverni se!

 

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr2512668405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása