After shave, mint nappali arcbalzsam a HerbArtingtól

Immár második alkalommal találtam meg a végső megoldást a természetes  alapanyagokból készült kozmetikumokban!

Az utóbbi időben, feltételezhetően a laktózérzékenységemnek köszönhetően, megesett, hogy napokig is nagyon csúnyán pirosas volt az arcbőröm. Mindig is extra érzékeny volt a bőröm, de higgyétek el, az elmúlt egy hónapban ez hatványozódott. Próbáltam többféle arctisztítót, de a befutó a HerbArting egyik terméke lett. Korábban már próbáltam a HerbArting és a Blue Bird Roastery közös gyermekét (erről itt olvashattok), és akkor is a természetes alapanyagokban találtam meg a megoldást, gondoltam most is teszek egy próbát. Évek óta borostás vagyok,és emiatt sosem használtam arcbalzsamot, egészen eddig. Ugyanis a HerbArting balzsam tápláló körömvirágolajból, minőségi sheavajból, egészséges E-vitaminból és ápoló ligetszépeolajból áll. Épp ezért kiválóan alkalmas nemcsak borotválkozás után, az irritált bőr megnyugtatására, hanem nappali arckrémként is használható. Épp ez a természetes alapanyagokból álló krém nyugtatta meg az arcbőröm, és lett újra olyan selymes, mint kisfiúként. 

img_7964.jpg

Balzsam alapja finom bio körömvirágolaj, amit 5 hétig érlel Szabó-Vida Zsófi a márka alapítója, hogy magas hatóanyag-tartalma megmaradjon, így remekül táplálja az érzékeny bőrt.  A hozzáadott ligetszépe-olaj különlegessége, hogy nagyon sok linolsavat és Ý-linolénsavat tartalmaz, melyek képesek erősíteni a bőr barrierrétegét, így gátolja a vízvesztést és növeli a mélyebb rétegek nedvességtartalmát, ráadásul még gyulladáscsökkentő is. Ezeket egészítették ki organikus shea vajjal, ami remek tulajdonságai miatt remekül ápolja az érzékeny bőrt. Annak érdekében, hogy a bőr kellően hidratált legyen a nap szárító hatása ellenére is, bio glicerint is raktak arcbalzsamba, ami képes megkötni a vizet. A hozzáadott E-vitamin és B-vitamin pedig extra ápolást ad. A biogazdálkodásból származó guar gumi, a  metil-glükóz-szekvitearát és a cetil-alkohol biztosítja a fürdető kellemes és jól használható állagát. A natúrkozmetikumokban biztonsággal használható dehidro-ecetsav, szorbinsav és benzoesav pedig biztosítja a termék tartósságát. Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket, lessétek meg a márka online áruházát (itt) hiszen csak ajánlani tudom Zsófi termékeit. 

img_7933.jpg

 

Fotó Bokros Dorottya

FACEBOOK | INSTAGRAM | LOOKBOOK

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr7413634148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása