Csak egy menta chino
Pár hete, hónapja szinte minden blogon és fórumon azt olvasom, hogy 2012 nyarán reneszánszukat élik majd a pasztell színek, de valahogy nagyon ritkán esik szó a pasikról... Épp ezért elhatároztam, hogy összeállítok pár outfitet, amelyben a főszerepet egy menta chino kapta. Az outfitek összeállításában a egyik kedvenc férfi blogom, a Je Suis Un Prince inspirált.

MÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETED A BLOGOT, ITT!

A mai összeállítások készítésekor hálát adtam az égnek, hogy a fast fashion márkák roppant 'pofátlanul' és gyorsan koppintják a high fashion brand-ek kollekcióit és trendjeit. Ugyanis segítségül hívtam a H&M ún. Dressing room-ját, s így nemcsak írni tudok a pasztell trendről, hanem illusztrálni is azt. A pasztell színeknél, de főleg a mentánál tiltó listás szín a fekete, ugyanis bármennyire érvényesül a komplementaritás, de vannak kivételek, és a menta-fekete páros az az. A fekete helyett roppant stílusos megoldás a könnyebb árnyalatú szürke, ahogy az a képen látható.


Egy másik fontos tipp, hogy nem szabad túlzásokba esni, hisz a pasztell színek halmozásával könnyen cukorka hatást érhetsz el, és ami a lányoknál bájos és szexi, az nálunk kerülendő. A pasztell sárga, és rózsaszín helyett sokkal jobban érvényesülnek a természetes föl színek. A képeken épp az ellenpéldákat láthatod.


Bármennyire is nem szeretem a színeket, be kell valljam a menta nagyon is hálás, ugyanis roppant mód elegáns egy fehér inggel és zakóval, akár egy nyáresti esküvőre is. Fehérrel és világos semleges színekkel kombinálva tökéletes nyári viselet. A szín könnyedsége szinte kínálja magát, kísérletezz 2012 divatszínével a kékkel. A képen látható fakó kék is remek választás, de a Je Suis Un Prince írója szerint egy indigókékkel néz ki a legjobban.  


Remélem sikerült egy kicsit is segítenem abban, hogy könnyebben eligazodjatok a pasztell színek világában. A képen látható összes darab megvásárolható, akár online is, a H&M boljaiban világszerte. És végszóként kifinomult ízlésre vall a menta stílusos keverése színekkel, fazokokkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr517298965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dávid 2012.05.06. 11:57:06

Köszönöm szépen a kedves szavakat! :-)

Szép napot,

Dávid
süti beállítások módosítása