Cannes, immár 65. alkalommal 2.0
Az első felvonás után már meg is érkeztek a második nap legjobb szettjei, természetesen még mindig Cannes-ból, ahol minden napra jut vörös szőnyeges eseméyn.

MÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETED A BLOGOT, ITT!

A második nap legnagyobb eseménye a De rouille et d'os (Rozsda és csont) című film premierje volt. Mely sajtótájékoztatójára a film egyik főszereplője Marion Cotillard egy 2012-es tavaszi nude árnyalatú Dior ruhát választott, majd az esti premierre egy Dior couture darabot választott, amit már maga Raf Simons álmodott meg a neves francia márkának. Eva Longoria, a Cannes-i filmfesztivál oszlopos tagja a premierre egy kacér Emilio Pucci estélyit viselt. Ha a képen nem lennének elegek, csatoltam egy kis összefoglalót a fesztivál második napjáról, amit ezúttal is köszönök a FashionTV-nek.


Marion Cotillard - Christian Dior
Freida Pinto - Atelier Versace
Eva Longoria - Emilio Pucci
Fan Bing Bing - Elie Saab Couture
Jada Pinkett Smith - Versace
Marion Cotillard - Christian Dior Couture


Kép forrása: RCFA

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr107298871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása