Mindenidők legroszabb eladása Adelevel
Nem kell megijedni az Adele rajongóknak, hisz az énekesnő 21 című albuma remekül fogy, ellenben a 2011-es októberi brit VOGUE nagyon gyatrán produkált.

MÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETED A BLOGOT, ITT!

Adele a mai napig egy nagy kérdőjel számomra, hisz még mindig csak a világ fájdalmat énekli meg, igaz azt fantasztikusan. Ezrek dicsérik stílusát, sőt vannak, akik egyértelműen már stílus ikonként tekintenek rá, de könyörgöm, valaki már szóljon neki, hogy léteznek más színek is a feketén kívül... De visszatérve a VOGUE-hoz, állítólag a 2011-es októberi szám volt minden idők legrosszabbul eladott VOGUE példánya, melynek címlapján Adele volt. 'Adele a legnépszerűbb nő a világon, mégis az volt a valaha legrosszabbul fogyó magazin. Látok kapcsolatot abban, hogy számít ki van a borítón, és az hogyan néz ki' - mondta a brit Vogue szerkesztője, Alexandra Shulman, és hozzátette, ő Kate Midldletont, azaz Katalin hercegnét látná szívesen a címlapon.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr637298865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása