Pert nyert a Burberry
Köztudott, hogy a a high fashion márkákat boldog-boldogtalan koppintja, és most nem a H&M-re és a Zarára gondolok, hanem az igazi hamisított Burberry sálakra, táskákra amiket potom összegért árulnak a kínai piacokon.

MÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETED A BLOGOT, ITT!

A hamisítások által silányabb minőségű táskák és cipők lepik el az utcákat fillérekért, használva a károsított brand összetéveszthetetlen logoját vagy mintáját. A Burberry közel 100 millió dolláros kártérítést kapott a napokban lezárult per hozadékaként. A WWD jelentése szerint a beperelt társaság több internetes oldalt is működtetett, amiben a Burberry nevet használta jogtalanul. Ezeken az oldalakon kínálták a brit márka termékeinek másolatait. A Burberry januárban nyújtotta be a keresetet a Manhattani Szövetségi Bíróságon, több mint egy hónap türelmi időt adott a bíróság a vádlottaknak, hogy megjelenjenek a bíróságon és feleljenek a vádakra, ennek nem tettek eleget. Ha ez nem lenne elég, akkor pár nappal ezelőtt a Hermés cég is hasonló összegű kártérítést kapott és több mint 34 hamis weboldalt sikerült leállítani. Ha kétségeid támadtak volna a már meglévő Burberry darabjaidról, katt ide. Ezek után remélhetőleg a Louis Vuitton is keresetet nyújt be...

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr337298851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása