Nemcsak egy villa Granville-ben...
Granville nemcsak egy kisváros Franciaország északnyugati részén, hanem maga a haute couture és minden Dior rajongó mekkája.

MÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETED A BLOGOT, ITT!

Ha a kisváros nem mondana semmit, itt található a Villa Les Rhumbs, mindenidők egyik legnagyszerűbb divattervezőjének, Christian Dior-nak a gyermekkori otthona, mely jelenleg a művész munkássága előtt tisztelgő emlékház. Akiknek nem lenne elég meggyőző egy állandó tártat, azoknak figyelmébe ajánlom a Stars in Dior címmel nyílt kiállítást, ami a múlt és a jelen hírességeinek néhány hétköznapi és estélyi ruháit mutatja be. Olyan hírességek láthatóak a mesés fotókon, mint Marlene Dietrich, Marilyn Monroe, Grace Kelly, Natalie Portman, Charlize Theron, Kristen Dunst és nem utolsó sorban Marion Cotillard. A szeptember 23-áig megtekinthető tárlaton bemutatott fotók a divatház által kiadott legújabb könyvben is szerepelnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr367298735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása