Hatalmas Breaking News
Egyelőre nem hivatalos hivatalosan (még az egyik fél sem erősítette meg a hírdt de nem is cáfolták) a H&M a Maison Martin Margiela márkával kollaborál 2012-ben.

MÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETED A BLOGOT, ITT!

A svéd H&M a Marni, Roberto Cavalli, Jimmy Choo, Karl Lagerfeld, Versace vagy a Lanvin mákák után következő vendégtervezője az ismeretlen arcú belga tervező, Maison Martin Margiela lesz. Az avant-garde darabjairól, építészeti formáiról, dekonstruktív és provokatív együtteseiről ismert divatház eddig még sosem állt be a magát reklámozó brandek sorába, így biztos sokan kíváncsiak lesznek a  közönségbarát kollekcióra, ami a pletykák szerint az ünnepekre kerül majd világszerte 350 üzletbe. Részemről csak annyi, hogy a pozsonyi H&M üzletekben még leárazva sem fogynak a Marni x H&M darabok, ellenben a Lanvin és a Versace darabokra, amiket le sem kellett árazniuk. Ismerve a Marni kollekcióit elhihetitek, hogy sokkal emészthetőbbek a Maison Martin Margiela kollekcióival szemben... Annyi jó és 'hordható' márka van, amivel szerintem sikeresebben kollaborálhatna a svéd márka, de ezek szerint Ők ezt máshogy látják.

A kollekcióról egyelőre nem tudni sokat, de a Maison Martin Margiela kollekciókat ismerve annyit biztosra vehetünk, hogy a fehér lesz az egyik uralkodó szín és igazán különleges darabokra számíthatunk. A francia divatháznál úgy nyilatkoztak az együttműködés kapcsán, hogy oly módon igyekeznek összehozni a két divatház kontrasztos világát, amely mindenki számára nagy meglepetés lesz majd.

mmmhm.jpg

Ízelítő Maison Martin Margiela 2012-es őszi kollekciójából:


Még több Maison Martin Margiela itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr267298729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása