2013 Resort 2.0
Még mindig vannak olyan márkák, amelyek csak az utóbbi pár nap leforgása alatt szivárogtatták ki a jövő nyári kollekcióikat.

MÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETED A BLOGOT, ITT!

Mivel tapasztaltam, hogy nagyon jól fogadtátok e sorozat első részét -itt- gondoltam belevágok, s összegyűjtök még egy csokorra való resort kollekciót. Ellenben, az elmúlt hetekben sem hagytalak Titeket resort nélkül, hisz a kiemelkedő márkák e kollekcióiról hírt adtam (Valentino, Gucci, Salvatore Ferragamo). Remélem még most is emlékeztek a resort kollekciók titkára - a márkák azoknak az előkelő vásárlóknak kedveskednek e kollekciókkal, akik egy-egy nyaralás során sem mondanak le a luxusról. Mivel gondolom a legtöbbetek nem engedheti meg e márkákat, akkor is jól nézzétek meg a képeket, mert roppant hasonló darabok lepik majd el a fast fashion boltokat is jövő nyáron. Ahogy az első részben, úgy most is bátran kattintsatok a márkanévre, és nézzétek meg az ízelítőn kívül a teljes kollekciót is!


















A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr107298647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása