Orosz erotika
Nem tudom eleget ismételni, hogy nagyon szeretem azokat a fotósorozatokat, melyek határokat feszegetnek, legfőképp az eritoka és a divat határait. Az ilyen fotókat tekintem időtálló divatfotóknak, hisz nemcsak egy trendet mutatnak be, hanem annál többet.

MÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETED A BLOGOT, ITT!

Most az orosz VOGUE is egy ilyen sorozattal jelentkezik, de a magazin megfőszerezte az erotikát egy kis romantikával is. Az így kapott képek kellően erotikusak, sejtelmesek, romantikusak és nem utolsó sorban divatosak (ne felejtsük el, hogy egy VOGUE-ról van szó). Beny Horne fotózta képeken Patricia van der Viet és Josephine Skriver modellek incselkednek egymással, s  gondolkodnak a lét értelmén -  Stella McCartney, Tom Ford, Anna Sui és Agent Provocateur ruhákban. Egyszerűen tökéletes!

szenv2.jpgszenv1.jpgszenv9.jpgszenv8.jpgszenv7.jpgszenv6.jpgszenv3.jpgszenv4.jpgszenv5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr277298641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása