Kazaky - The Boys In Heels
Az új divat mindig sokkol! Nem volt ez másképp, mikor először láttam az ukrán Kazaky csapatot, hisz' a lélegzetem is elállt, s tán a szavam is elakadt.

MÁR A FACEBOOKON IS KÖVETHETED A BLOGOT, ITT!

A közeli barátaim tudják, hogy mennyire szeretem a kortárs balettet és az igazán látványos koncert show-kat, gondolok itt akár Lady Gaga koncertjeire is.  Ezt a két műfajt egyesítette az ukrán Kazaky formáció, de ha ez még nem lenne elég, azzal fűszerezték meg a már így is látványos show-t, hogy a négy fiú magassarkúban táncol! Ez sokakat megdöbbent, letaglóz, némelyeket talán fel is háborít, másokat undorít, de tagadhatatlanul érzelmeket vált ki mindenkiből a látvány!  Hogy hol ér össze a Kazaky és a divat? Hát ott, hogy mára a csapat a divat világ legkeresettebb előadói lettek, a legnagyobb márkák versenyeznek értük (még maga Mr. Louboutin is) és lassan nincs divat parti a Kazaky nélkül. Sőt már a kifutón is debütálta, mégpedig a DSquared2 2012-es tavaszi bemutatóján. Nem beszélve arról sem, hogy Madonna legfrissebb, Girl Gone Wild videóklippjében is feltűnnek a fiúk és az MDNA turnén is többször magassarkúban táncolnak a fiú táncosok. A most következő képek, melyek látvány világa Nicola Formichetti extravaganciáját dicséri a legfrissebb V magazine-ban láthatóak, melyeket Inez & Vinoodh fotózott. Talán ez is azt bizonyítja, hogy a balett, a divat, és a pop szakma valahol mégiscsak egy művészeti ág.




A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr407298573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása