Hot Sum­mer
Ma egy nyári inspirációval készültünk a férfi olvasóknak, az aktuális spanyol Esquire magazinból.

Sok ismerősöm küzd nyáron azzal, hogy egy short-póló kombinációval nem tudja igazán megmutatni a stílusát (sőt, ezzel a 'kórral' még néha én is küszködöm). Sokan azt gondolják, hogy egy feltűnő virágmintás -Dolce&Gabbana- shortban az utca bohócai lesznek. Ellenben visszafogott, bacis darabokkal épp azt érhetitek ill. érhetjük el mi pasik, hogy kifejezzük önmagunkat, stílusosak maradunk, és egy csöppet kitűnünk a tömegből -épp csak annyira, amennyire azt szeretnénk.

A másik variáció, épp ellenkezőleg, ha egy feltűnő, akár kicsit polgárpukkasztó felsőt párosítunk egy visszafogott shorttal. A mai sorozatból az egyik nagy kedvencem a sárga-bíbor színű Tommy Hilfiger pulcsi. Biztos sokan meglepődnek, de nyáron a nagy melegben egy szellős kötött pulcsi sokall jobb választás, mint egy műszálas slim fit póló! Valamint arra is szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy egy hosszú ujjú ing feltűrve sokkal stílusosabban mutat, mint egy rövis ujjú ing. A mai fotósorozat a spanyol Esquire magazin júliusi/augusztusi számából való, amit Alfonso Ohnur fotózott. Arthur Kulkov, modell a képeken kényelmes, színes nyári darabokat visel - többnyire a legnagyobb divatházak 2012-es nyári kollekcióiból. 

arthur kulkov esquire es2 Arthur Kulkov finds his Summer Escape for Esquire España #54

TOVÁBB!


Ha tetszett, kövess Facebook-on és Tumblr-on, vagy kérdezz az ask.fm-en!
 
Már Twitter-en is eléhettek! 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr877298473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása