MDNA
Már lassan két hónapja tart Madonna MDNA turnéja, és most megérkezett a COUTURE4U-ra is!

Azt eddigis megszokhattuk, hogy Madonna csak a legnagyobb nevekkel dolgozik, ez most sincs másképp... Ugye nem is kell említeni, hogy egy igazi koncerten nem csak a zene számít, hanem a show elemek is, amiknek szerves része a kosztüm. Ezt jól tudja a pop nagyasszonya is, aki a jelenleg is futó turnéján Prada és Miu Miu cipőket, Alexander Wang kiegészítőket és Swarovski kristályokkal díszített darabokat visel. A zenekar és a háttérénekesek Dolce & Gabbana kosztümöt és öltönyt viselnek, a J Brand pedig egyedi farmerekkel látja el a csapatot. És ez csak néhány ruhadarab a két órás műsorból...


S ha ez még nem lenne elég, a turné kedvéért újra összeállít a nyerő páros, Madonna és Jean Paul Gaultier. Gondoltak egy nagyot ketten, s ami egyszer tarolt és polgárpukkasztott, kicsit leporolva lehet újra nyerő. És az is lett! Madonna az ikonikus tölcsér alakú fűzőt porolta le, vagyis pontosabban Jean Paul Gaultier, aki az eredetit is tervezte. Nem mellesleg a turné pompás lehetőség Madonnának, hogy reklámozza legújabb fehérnemű és cipő kollekcióját, ami a már jól ismert Truth or Dare név alatt jelenik meg.


„A show hatalmas. Nagyobb, mint bármi, amit eddig csinált. Sokkal több átöltözés van. Madonna hétszer vagy nyolcszor cserél ruhát, a táncosok tízszer vagy tizenötször, attól függ, melyikükről van szó.” – nyilatkozta Arianne Phillips. A lelkes rajongóknak köszönhetően a teljes show elérhető már a legnagyobb vidómegosztón, íme:


Ha tetszett, amit láttál kövess Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr407298471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása