Tommy Hilfiger, már őszre!
Az amerikai márka kampánya már-már megszokott. Idilli nagy családi kép fiatalokkal és öregekkel.

A népes Hilfiger család most épp őszi vadászatra ment, ahova vitték az oly' aranyos tacskókat is. Craig McDean fotóin sportosabb ruhákban láthatóak a 'családtagok', de kellően elegánsak, ha vadászat után egy könnyed városi sétával koronáznák meg a napot. Ha érdekelne a teljes kollekció, íme a női és a férfi vonal darabjai. Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de nekem a márka kampányairól mindig a beteljesült amerikai álom jut eszembe... Míg el nem felejtem, a modell lista: Noah Mills, Jacquelyn Jablonski, Max Rogers, Andre Douglas, Bernard Fouquet, Chloe Blackshire, Arthur Kulkov, Gracie Carvalho, Julia Hafstrom, Lea Sorensen, Marcel Castenmiller, Sam Way, Toni Garrn,Tao Okamoto és Thomas Gledhill.  

Tommy Hilfiger Fall 2012 (1)Tommy Hilfiger Fall 2012 (2)Tommy Hilfiger Fall 2012 (3)Tommy Hilfiger Fall 2012 (4)Tommy Hilfiger Fall 2012 (5)Tommy Hilfiger Fall 2012 (6)Tommy Hilfiger Fall 2012 (8)Tommy Hilfiger Fall 2012 (7)

Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr427298449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása