Itt az ősz - New York 2.rész
Nem kellett sokat várni, hogy folytatódjon a New York-i divathét összegzése.

Marc by Marc Jacobs
Jacobs nagyon odafigyel, hogy az általa vezetett márkák kollekciói egy cseppet sem legyenek azonosak, hála a jó égnek... Míg az előző (Marc Jacobs márka) bohókás, vidám kollekció volt, addig a mai sokkal inkább a világ sötétebbik oldalát juttatja eszembe. Az együttesek komorak, a militry stílus jegyeit hordozzák, de vannak outfitek, melyek a munkásosztály egyenruháira emlékeztetnek. Néha orosz, máskor német stílusjegyek keverednek az amerikai vonallal, ami rendkívül érdekessé teszi a teljes kollekciót. A teljes kollekció itt tekinthető meg.

 
 
 
Michael Kors
A tervezőóriás komolyan gondolta a hideget, és mindenféle szőrme és kabát opciót kínál védekezésül. Ugyanakkor nem feledkezik meg az eleganciáról sem. A kockás nadrágok, szoknyák, kabátok és poncsók mellett abszolút helyet kaptak az elegáns, finom anyagokbó készült estélyi darabok is a kollekcióban. A teljes kollekciót itt tekintheted meg.

 
 
 
Oscar de la Renta
A kollekciót rendkívül elegáns, nőies, mégis konzervatív szabásvonal jellemzi. A tervező mintha csak First Ladyket álmodott volna a kifutóra, és végigkísérte volna azok teljes napját, de akár hetét is. A kollekciót azok a szettek jellemzik, melyekben egy elnökfeleség a nyílvánosság előtt mutatkozhat hivatalos eseményen, hétköznapon, koktélpartyn vagy éppen rangos estélyen. A teljes kollekció itt tekinthető meg.
 
 
 
 
 
Prabal Gurung
A fekete és fehér kontrasztvilága dominál a kifutón Prabal Gurung bemutatóján. A fekete szettek már-már a pokol hírnökeit idézik meg, de mielőtt elkárhoznánk. megjelenik a szürkés-kékes fémes átmenet, mely átlényegül a fehér darabok tisztaságába, hogy a show végén átéljük a legmélyebb katarzissal járó csúcsokat. A show egyszerűen lenyűgöző volt, és biztos vagyok benne, hogy ezt a showt lehetetlen volt érzelmek nélkül átélni. A kollekciót itt tekintheted meg.



 
Ralph Lauren
A kollekció első részében az angol stílusú maszkulin outfitek uralták a kifutót, majd következett egy kissé lágyabb, nőiesebb átmenet, s a kollekció végére megérkezett az elegencia is. Elegancia és kifinomultság társult a nőies vonalakhoz, és itt már természetesen az estélyi ruhák kapták a főszerepet. Csodás, mint mindig! A teljes kollekciót itt tekinthedet meg.



 
Tommy Hilfiger
Hilfiger bemutatója a városi és vidéki élet egybehangolásának megfogalmazása volt. A kollekcióban nem a különbségeket kívánta megmutatni, hanem inkább egybeolvasztotta a két stílust. A bemutató elején dupla gombsoros military hangulatú kabátokkal szembesülünk, míg a show későbbi részeiben a lovaglós szettek szinte meglepően hatnak. A bőrt Hilfiger sem hagyta ki a kollekcióból, sőt! A teljes kollekciót itt tekinthetd meg.

 
 
 
Victoria Beckham
A focistafeleség és ex-Spice Girl tag új, őszi/téli kollekciója nagy meglepetésekkel nem szolgált, hiszen a rendkívül testhez álló vonalvezetés, melyhez darázsderék dukál ezúttal sem maradt el, csupán övvel vált még hangsúlyosabbá. Ami új a korábbi VB kreációkhoz képest, az a könnyed, már-már sportos lazaság, mely idáig távolról elkerülte a tervezőnőt. Ami a színeket illeti, a jól bevált fekete és pasztell árnyalatok mellett megjelent a piros is. A teljes kollekciót itt tekinthetd meg.

 
 
 
Zac Posen
Posen őszi kollekciójának elkészítésekor nem igazán volt kísérletező kedvében, ennek megfelelően izgalom helyett klasszikus, elegáns kosztümöket és koktélruhákat, valamint előkelő estélyiket kapunk. Pár darab már annyira klasszikus, hogy több divatház kreációjával is összetéveszthető... Biztonságos kollekció ez, mind a készítőjének, mind annak, aki ezek közül választ majd egy-egy vörös szőnyeges eseményre. Kicsit ugyan unalmasak ezek a ruhák, de ettől függetlenül azért igencsak szépek.




Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr797298299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása