Az ősz legszexibb cipői
Avagy a 2012-es őszi Brian Atwood kampány közelebbről.

A közismert cipőtervező őszi kollekcióját Candice Swanepoel népszerűsíti, egy csöppet hiányos öltözetben... Az erotikával túlfűtött kampányban Candice kegyeiért küzd még Chad White, Kyle Ledeboer és Goncalo Teixeira, férfi modell is, akik szintén nem vitték túlzásba az öltözködést. Egyszerűen nem tudom nem elkiabálni, hogy mennyire tetszik ez a erotikával túlfűtött, figyelemfelkeltő kampány, amit nem mellesleg a Mert & Marcus páros fotózott. Míg el nem felejtem a képek után látható a márka kampányvideója is, amit Amerikában betiltottak. Nem is értem, hogy miért... ;)
 
candice swanepoel2 Candice Swanepoel Sells Sex for Brian Atwoods Fall 2012 Campaign by Mert & Marcuscandice swanepoel1 Candice Swanepoel Sells Sex for Brian Atwoods Fall 2012 Campaign by Mert & Marcuscandice swanepoel3 Candice Swanepoel Sells Sex for Brian Atwoods Fall 2012 Campaign by Mert & Marcus
 
 
Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr467298201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása