New York Fashion Week Spring 2013 - 5. rész
Folytatódik is a New York-i divathetet összefoglaló sorozat!
 
Michael Kors
Sok-sok csík, minta és szín. A megszokottól most egy teljesen eltérő Michael Kors kollekciót kaptunk. A darabok tobzódnak az élénk színekben, a nőies vonalakat felváltotta a letisztult minimal és több maszkulin szabás is helyet kapott a kollekcióban. Fekete, fehér, sárga, zöld, kék és piros - ezek a színek uralják az unalmasnak egy cseppet sem mondható kollekciót. Bár egy-egy darab elég Prada szagú...
 
 
 
 
J. Mendel
Megszokott, sallang mentes kollekcióval várja a jövő tavaszi szezont a J. Mendel. Mikor már unalmassá válna a bemutató, megérkeznek az élénk narancsok, majd a lilák és végül az organza estélyik. Kissé romantikus darabokat vonultatott fel a tervező, de egy apó kis kiegészítőtől mindig szexi nőies darabokká forrottak ki a ruhák. Semmi extra, hordható kollekció.
 
 
 
 
Marchesa
Nem kell diploma ahhoz, hogy rájöjjünk arra, hogy a Marchesa tervezőit az indiai öltözködés kultúrája inspirálta a 2013-as tavaszi kollekció megalkotásakor. Meglepően sok bermuda, hasvillantás és lapos talpú cipő lepte el a márka kifutóját. Persze az igazi Marchesa rajongóknak is kedvez az új gyűjtemény, hisz arany hímzés és organza nélkül nincs Marchesa. Számomra ez a kollekció volt a szári és a couture közös gyereke.
 
 
 
 
Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr797298147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása