ALDO - a cipők, melyek boldoggá tesznek
...hirdeti magáról a márka!

Az ALDO cipők viselésétől az összes modell kivirul  a kampányokban - boldogok lesznek az ALDO-tól. Bár azt nem tudom megmondani, hogy mitől ennyire különlegesek a márka darabjai, de a kampányaik mindig lenyűgöznek, hiszen a nyál csurgatós cipők mellett mindig remek, inspiratív összeállításokat láthatunk. A márka őszi/téli kampányaiban Benjamin Eidem látható, akit még mindig Terry Richardson fotózott. Ha megtetszet a kampány vagy egy cipő, katt ide.

benjamin eidem aldo1 Benjamin Eidem Returns for Aldo Holiday 2012 Campaignbenjamin eidem aldo2 Benjamin Eidem Returns for Aldo Holiday 2012 Campaignbenjamin eidem aldo3 Benjamin Eidem Returns for Aldo Holiday 2012 Campaign Benjamin Eidem is in Motion for Aldo Fall/Winter 2012 Campaign Benjamin Eidem is in Motion for Aldo Fall/Winter 2012 Campaignbenjamin eidem aldo fall winter 2012 campaign 800x503 Benjamin Eidem Climbs a Chandelier for Aldo Fall/Winter 2012 Campaign
 
Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr97298139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása