Milan Fashion Week Spring/Summer 2013 - 1. nap
Már landoltam is MIlánóban...
 
Gucci
Engem kezd bosszantani, hogy Frida Giannini egymás után ontja a jobbnál jobb Gucci kollekciókat, nemde? A viccet félretéve, a márka 2013-as tavaszi kollekciójában egyszerre testesül meg a hippik bohém világa és a vagány szexi nőket körüllengő vibráció. Ha emlékeztek a márka jövő nyári bemutatójára (itt), akkor biztos nem lepődtök meg, hogy a szivárvány minden színében pompáznak a darabok, de nekem talán a pink darabok egy leheletnyivel jobban tetszettek, mint az érzéki sárgák, vagy épp a dögös feketék. Szerintem minden idők egyik legjobb Gucci kollekcióját láthattuk ma, így nem is húznám tovább a szót, nézzétek meg Ti is a bemutatót:
 
 

 
Alberta Ferretti
A márka vezető tervezőjét, Ferrettis (kis)asszonyt merem állítani, hogy a tenger és a tenger alatti élő világ inspirálta a 2013-as tavaszi kollekciója megálmodásakor. De nem egy 2012-es tavaszi Versace feldolgozásra gondolok, hanem sokkal lágyabbra, művésziebbre és sokkal nőiesebbre. Az áttetsző organzáknak és csipkéknek köszönhetően a modellek a maga mutogatás és az érzéki romantika élén táncolnak, de sosem esnek át az egyik oldalra sem. Épp emiatt annyira különleges szerintem ez a kollekció, és szerintetek?
 
 
 
Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr107298109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása