Paris Fashion Week Spring/Summer 2013 - 6. nap
Vészesen közeledik a vég, itt Párizsban!
 
Stella McCartney
A mi Stellánk még mindig nem tud elszakadni az oversize daraboktól! A brand 2013-as tavaszi kollekciójában szinte nem is találni slim fit szabást, csak a túlméretezett darabokat. Elsőre kicsit fura volt ennyi oversize ruhát látni a kifutón, de miután közelebbről is szemügyre vettem a darabokat, jelentem, a ruhák igenis nőiesek! Bár sokan tartanak az oversize szabásoktól, miszerint elveszik benne a viselője alakja - ellenben Stella áttetsző anyagokkal egészítette ki a túlméretezett ruháit, így minden egyes outfitben van valami szex. Tehát jövő tavaszra Stella oversize és minimalista szabásokat kínál, megfűszerezve egy csipetnyi döggel.
 
 
 

Giambattista Valli
Hatalmas LOVE Giambattista Valli 2013-as kollekciója. A brand legfrissebb darabjai valahol a minimal és a haute couture közt táncolnak, de sosem tudom eldönteni, hogy melyik vonalt is képviselik az adott ruhák. Egészen a mindent takaró oversize kosztümöktől, a csipkeruhákon át az áttetsző szoknyákig minden megtalálható a márka jövő tavaszi kollekciójában. Nem is húznám tovább a szót, nézzétek meg Ti is a bemutatót:
 
 


Saint Laurent
Végre felpezsdült az egykori YSL, immár Saint Laurent by Hedi Slimane. Az új kreatív vezetőtől egy sokkal dögösebb vonalat kaptunk, mint amire mink számítottem. Az új Saint Laurent-t valahol az egykori Gucci by Tom Ford és a mostani Roberto Cavalli közt lebeg, megbolondítva azzal a megmagyarázhatatlan párizsi sikkel. Nem szeretnék sokat filozofálni, de én megbolondultam Slimane debütálásától. Bár fura látni, hogy egy tavaszi kollekció fő színe a fekete, de egye fene, ha ezt a Saint Lauren by Slimane tolmácsolásában kapjuk. Na jó, őszinte leszek, a bemutató utolsó 6-7 összeállítása a szivárvány színeiben pompázott, de sokkal sötétebb árnyalatokban. Ebből arra merek következtetni, hogy nemcsak fekete darabok közt válogathatunk majd a márkaboltokban. Nézzétek meg Ti is a bemutatót, hiszen ez egy divattörténelmi pillanat:
 
 

 
Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr57298049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása