Az igazi divatdiktátorok
Ti már elgondolkodtatok azon, hogy valójában kik is diktálják a divatot? A 'halandó' emberek biztosak benne, hogy ezt az egész divat őrületet a tervezők gerjesztik, és ők is diktálják a divatot. Ellenben a valóság teljesen más. Az igazi divatdiktátorok a világ legnagyobb magazinjainak főszereksztői és kreatív vezetői. Ugye már mindannyian hallottatok olyanról, ha valami ill. valaki nem tetszik Anna Wintournak, akkor jobb ha egy másik szakmát választ, a divaton túl...
 
A refinery29 felkérte egy művészt, Joana Avillezt, hogy mutassa be a divatvilágvilág 12 legfontosabb vezetőjét, a legnagyobb magazinok főszerkesztőit és kreatív vezetőit - azokat az embereket, akik valóban diktálják a divatot. A skiccek mellett pár fontos információt is kapunk, melyek még jobban segítenek megjegyezni a legfontosabb személyiségjegyeket.
 


anna-wintour-joana-avillez.jpg
giovanna-battaglia-joana-avillez.jpg
carine-roitfeld-joana-avillez.jpg

A többi képért katt tovább!



emmanuelle-alt-joana-avillez.jpg

grace-coddington-joana-avillez.jpg
julia-sarr-jamois-joana-avillez.jpg
kate-lamphear-joana-avillez.jpg
Kate-nek egyszerűen függője vagyok, i can't handle it.
kim-hastreiter-joana-avillez.jpg
stefano-tonchi-joana-avillez.jpg
olivier-zahm-joana-avillez.jpg
katie-grand-joana-avillez.jpg
suzy-menkes-joana-avillez.jpg
 
Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr187298033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása