Halloween jelmezek a divat világából
Újra itt van a Halloween partik ideje! Egy vérbeli fashionista ilyenkor sem hazudtolja meg magát, és valami divatos jelmezt választ - ma ebben próbálok nektek segíteni. Osztottam-szoroztam, s végül 5 karakterre szűkült a kör, melyeket a H&M segítségével magam is 'megalkottam'. Na de kezdjünk is neki!

Anna Wintour
Ha az amerikai VOGUE főszerkesztőjének a bőrébe szeretnétek bújni, ügyeljetek arra, hogy a szoknyátok vagy ruhátok a térd alatt végződjön. A tűsarkakat elég 6-8 cm-es sarkakra cserélni, mint azt a divat nagyasszonya teszi. Ékszereket bűn halmozni, ellenben a szett elengedhetetlen kelléke egy hatalmas napszemüveg - s ha költségvetésetek engedi, egy frufrus paróka.  

 
Anna Dello Russo
A divatvilág talán legszínesebb személyisége. Csak arra kell figyelnetek, hogy minél rövidebb legyen az a bizonyos mini, halmozzátok a főleg arany kiegészítőket. A jelmezetek kiegészítője lehet egy hatalmas bunda, és egy merészebb kalap ill. fejdísz is. Míg Wintour-hoz az alacsonyabb sarkak dukálnak, addig a japán VOGUE kreatív vezetőjéhez a hatalmas platformok és tűsarkak.

 
Carine Roitfeld
A francia VOGUE ex-főszerkesztőjének stílusa is legendás. Carine a térd felett pár centivel végződő szoknyákat részesíti előnyben és a sok-sok feketét. Épp ezért egy pasztell szoknyát variáltam áttetsző fekete blúzzal, zakóval és magassarkúval. A kiegészítőkkel csak óvatosan, vagy egy nyakláncot, vagy egy karkötőt válasszatok - csak arra ügyeljetek, hogy feltűnő darab legyen!
 
 
Burberry modell
Ha nem szeretnétek 'VOGUE-lányoknak' öltözni, akkor legyetek modellek, mégpedig a 2012-es őszi Burberry kifutójáról. Bőven elég valamilyen állatfejes póló, egy vékonyabb zakó vagy kardigán, egy magasított derekú ceruza szoknya és egy bokacsizma - mindez megbolondítva az elmaradhatatlan ballonnal, ami  nem kell, hogy feltétlenül Burberry legyen. Elég, ha az összeállításotokat Bailey is megirigyli.
 
 
Victoria's Secret Angel
A mai összeállítás legbeválalósabb jelmeze - csak azoknak ajánlott, akik tényleg bomba formával bírnak! Ha elég bátrak vagytok, felveszitek legszexibb fehérneműtöket (amit eddig csak a párotok látott). A jelmezeteket combfix-szel és a legcsillogóbb ékszereitekkel tudjátok még tökéletesebbé tenni, és az elmaradhatatlan angyal szárnnyal. Én azért egy áttetsző hálóköntöst is ajánlok magatokkal vinni a parti táskátokban, sosem lehet tudni...
 
 
Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr107297945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása