2012-es őszi trendek 3. rész
Még a múlt héten olvashattatok az új goth trendről és az örök bőrről és a szőrméről (itt), ámbár ma is az örök klasszikusokról írok nektek, persze modern köntösben.  
 
Slim-fit nadrágok
A szűk szárú nadrág nem idei találmány, de idén ősszel újra főszerepet játszik. Ellenben a mostani szezonban egy cseppet rövidültek a nadrágok, pár centivel a boka felett végződnek. Épp ezért egy vastagabb, akár színes harisnya viselése javallott. Nem beszélve arról sem, hogy sok fast fashion márka kínál jobbnál jobb mintázatú slim fit nadrágokat is, fő a találékonyság!  
 
 
 
Peplum
2012 nyarán hatalmas sikert futott be a peplum. Ez a siker már biztososan folytatódik a hidegebb hónapokban is. A tél közeledtével nem csak a szoknyákon és a kis topokon jelenik meg a peplum, hanem már a szövet kabátokon is. Ha Ti szeretnétek lenni a legstílusosabbak, próbáljatok beszerezni legalább egy peplum kabátok - ajánlom figyelmetekbe a Burberry 2012-őszi bemutatóját.
 
 
 
Kötött darabok
Kötött szvetter, ruha és kardigán -  a tél elengedhetetlen kellékei. Az idei telet még stílusosabbá tehetitek a kötött holmik halmozásával, pl. egy kötött szoknya agy lenge selyem blúzzal na meg egy jó meleg kötött kardigánnal - nagyjából ennyi kell a sikerhez. Ellenben a variációk lehetősége végtelen.
 

Képek forrása: MillionLooks
 
Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszcouture.blog.hu/api/trackback/id/tr437297897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása